Olga Iftodii, „Omul Anului 2016” în management

Anul 2016 a însemnat o nouă etapă profesională în cariera Olgăi Iftodii, activitatea sa managerială fiind centrată pe industria fitness și welness și manifesându-se prin toate inovațiile și succesele clubului „Aquaterra Wellness & Spa”. Este mulțumită 100 % de acest an și știe că a oferit echipei sale tot ce putea mai bun.

Povestea ascensiunii sale profesionale şi a succesului său pare a fi luată din manualele de business şi ar putea fi predată viitorilor oameni de afaceri. Şi-a făcut „debutul” în industria hotelieră încă de la vârsta de 14 ani, de jos – muncind în calitate de chelneriţă. Apoi a păşit pe scara profesională treaptă cu treaptă, până a ajuns,după opt ani, manager general în industria hotelieră și, de la începutul anului 2016, managerul general al celui mai mare club sportiv din țară – „Aquaterra Wellness & Spa”.

>>> Urmez anumite principii în activitatea mea și nu le încalc niciodată. Mă refer la loialitatea în raport cu personalul. Nu sunt un dictator și manifest respect egal față de fiecare, indiferent de funcție, apreciez fiecare angajat.Pentru mine dreptatea este prioritară, consider acest lucruru esențial pentru un manager. Promovarea sau observațiile trebuie să fie meritate – și asta este important. Un al doilea principiu fundamental pentru mine este impulsionarea continuă a oamenilor spre avansare într-o companie, doar prin creștere și dezvoltare poți valorifica adevăratul potențial al întregii echipe și al fiecărui membru în parte.

>>> Îmi justific mereu riscul. Însărcinările strategice le analizez și le gândesc în detaliu, cântăresc cu prudență deciziile. Iar pentru aceasta, cât și pentru un parcurs ascensional al afacerii pe care o gestionezi, este necesar să deții informații veridice și operative despre piața, domeniul pe care îl reprezinți, mediul concurențial, schimbările ce survin în legislație, situația politică din țară.

>>> În anul 2016, numărul membrilor clubului „Aquaterra Wellness & Spa” s-a dublat, acesta fiind indicatorul esențial al faptului că am ales direcția corectă și că muncim asiduu, având o echipă dedicată. Pentru a obține succesul, echipa și managerul trebuie să împărtășească aceeași viziune, însumând perfecționismul și devotamentul față de muncă.

>>> Am acceptat cu multă curiozitate și drag să fiu managerul Aquaterra Wellness & Spa Wellness & SPA pentru că este primul și singurul wellness club din Republica Moldova care oferă clienților săi o abordare individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții, datorită orelor de fitness, procedurilor cosmetologice, precum și procedurilor SPA. Totodată, este cel mai mare fitness club din R. Moldova, având o suprafață de cca 5000 mp. Serviciile de nivel înalt și diversitatea acestora, precum și corespunderea lor tehnologiilor și metodelor moderne plasează „Aquaterra Wellness & SPA” în topul preferințelor.

>> Anul 2017 este o nouă provocare profesională pentru mine și o nouă etapă de dezvoltare a „Aquaterra Wellness & Spa”; în luna mai vom deschide ușile celui de-al doilea club, în sectorul Ciocana… Mai multe veți afla în curând.

dm0a6819b_fmtFişier

Manager general al
Aquaterra Wellness & SPA

Data şi locul naşterii:
24 februarie 1985,
or. Rîbniţa

Studii: Universitatea Slavonă din Chişinău, masterat în ştiinţe economice

 

 

Text: Doina Popa

Foto: Elena Goroshka

Abonează-te la articolele

Vip Magazin