Olga Țurcan: „Nu vreau și nu pot sta pe loc”| #womeninspire

Proprietară LABORATORUL FRUMUSEȚII

Este femeia soare, indiferent de circumstanțe. Călătorește mult. Ca să fie la curent cu toate evenimentele, lansările de produs și expozițiile din domeniu. Dar și pentru că urăște rutina și nu poate sta prea mult timp în același loc. Afacerea ei este una dintre primele de pe piață, iar anul 2022 vine și cu o extindere în România, pe zona produselor de îngrijire a părului.

Oricum, frumusețea va salva lumea. Nimeni nu a anulat încă această speranță.

Nu vreau și nu pot sta pe loc

Olga, în ce măsură crizele din jur au afectat industria frumuseții de la noi? Sau totuși femeile moldovence nu lasă mâinile în jos atunci când vine vorba de aspectul fizic? Da, femeile noastre sunt admirabile! Oricât de greu ar fi, femeile rămân femei și găsesc atât puterea, cât și mijloace pentru a avea grijă de sine. Deși, trebuie să recunosc, devine din ce în ce mai greu. Crizele sunt nemiloase cu oamenii, dar nu există situație din care să fie o ieșire onorabilă. Oricum, frumusețea va salva lumea. Nimeni nu a anulat încă această speranță.

De-a lungul carierei tale, ai cunoscut mii de femei. Ce își doresc femeile, ai aflat? Cel mai bun lucru este că suntem cu toții foarte diferiți! Pentru cineva, familia este mai presus de toate, pentru altcineva, o carieră… Dar toată lumea tinde spre perfecțiune! Atât la 17, cât și la 75. Și femeile mai mature care nu renunță la frumusețe sunt absolut încântătoare. Eu, de exemplu, ador călătoriile. Și escapadele. Dacă stau prea mult la Chișinău, simt că nu-mi ajunge aer. Simt ca ratez ceva important.

Tu ce îți dorești de la tine și de la viață, în general? Acum, cea mai populară dorință este pacea și sănătatea! Dar pentru mine aș adăuga – și mai multe călătorii, întâlniri cu oameni noi, culturi și obiceiuri interesante. Ador tot ce e nou, proaspăt, inspirat.

Te cunosc de mulți ani și știu că nu stai mult timp pe un loc. Îmbini escapadele scurte în cele mai frumoase orașe ale Europei cu experiențele și know-how-ul pe care ți-l oferă acestea la cele mai mari expoziții și seminare de beauty din lume. În 2022, ce noutăți ai adus pentru clientele tale? Asta este adevărat! Îmi place să combin întâlnirile de afaceri, expozițiile beauty cu o vizită la un muzeu. Îmi place să cunosc lucruri, pur și simplu să privesc și să las mintea să aleagă ce îi place să știe. Odată cu ridicarea restricțiilor, anul acesta, multe conferințe au revenit la offline, ne vedem la față unii pe alții, testăm, ne dăm cu părerea. Pot să spun că tehnologia de lifting cu fire se schimbă foarte mult, tehnicile devin mai puțin invazive.

Oricum, frumusețea va salva lumea. Nimeni nu a anulat încă această speranță.

Industria evoluează în ritm nebun. Care sunt cele mai populare proceduri de înfrumusețare și anti-age acum? Injecțiile de frumusețe și anume Botoxul și acidul hialuronic, cu derivatele sale, rămân bazice. Pielea sănătoasă este mereu la modă! Prin urmare, tot ceea ce ține de calitatea pielii este, de asemenea, foarte solicitat.

Am văzut că încerci să construiești ceva și la București. De ce? Pentru că nu vreau și nu pot sta pe loc. Și pentru că simt că ceea ce aș putea oferi eu, produsele pe care vreau să le lansez pe piața de acolo, ar putea încânta Bucureștiul.

Care e nișa pe care vrei să o ocupi acolo? În România, clasa de mijloc este destul de largă și la asta țintesc. Puterea de cumpărare e alta, femeile investesc mult în tot ce le convinge că vor arăta mai bine. E o țară cu peste 20 de milioane de oameni.

Sunt multe diferențe între frumusețea de aici și cea de acolo, adică între gusturile femeilor de aici și ale celor de peste Prut. Tu ce părere ai, care sunt aceste diferențe? Primul lucru care îmi provoacă admirația este încrederea lor în sine și în frumusețea lor. Cu siguranță, au o mai multă atitudine față de sine, investesc mai mult în felul în care arată. Și, în același timp, acceptă rapid tot ce e nou, chiar experimentele.

Olga, tu ești o femeie împlinită? Nu încă, dar lucrez la asta!

Cum erai la 25 de ani? M-ai făcut să zâmbesc! Naivă, desigur.

Dacă ai întâlni-o pe Olga de atunci, ce i-ai spune? Oh! Te așteaptă atât de multe lucruri interesante! Învață limbi străine (nu doar engleză)! Vei întâlni o mulțime de oameni minunați!

Text: Rodica Ciorănică, Foto: Lina Burbulea

#conturare

Abonează-te la articolele

Vip Magazin