Oxana Tcaci: „Ador să escaladez munții. Îmi sunt reper și prieteni”

PROIECT: FEMME BIJOUX

Sclipitoare, atrăgătoare, scumpe… Bijuterii! Au suportat toate etapele de prelucrare a Sinelui: tăierea și topirea metalului interior, presarea stereotipurilor, filigranarea laturilor grosiere
de caracter, șlefuirea prejudecăților și baterea la cald a clișeelor.
Au lucrat cu tehnici speciale de gravare a lecțiilor de viață, pe inimi…

FEMME BIJOUX, femei ce s-au lăsat ghidate de propria inteligență și imaginație pentru a deveni bijuterii veritabile.

Savurați-le!

OXANA TCACI

FUNCȚIA: FONDATOARE NEWKIDS

BIJUTERIA PREFERATĂ: PERLE

Aspectul luxuriant al produselor de la NewKids te cucerește din prima și poate crea dependență. Cărucioarele ergonomice și securizate oferă confortul necesar copilului și părintelui în plimbările zilnice, iar pătuțurile și leagănele realizate în baza unui design unic sunt perfecte pentru somnul profund și odihnitor al bebelușului. La NewKids, toate articolele de primă necesitate pentru creșterea și îngrijirea unui copil sănătos și fericit vor ieși în evidență pe fundalul analoagelor. Oxana Tcaci a pornit de la necesitățile sale și ale copiilor săi, ajungând, la o afacere prosperă cu lucruri de cea mai înaltă calitate, pentru toți copiii din Moldova.

Fie că e o dimineață însorită, colorată în curcubeu sau bătută de vânt și ploaie, când mă scol din pat, mă simt bine lângă o ceașcă de cafea. Aroma ei mă înviorează. Dimineața mea este pentru a intra în forță, căci nu este timp de pierdut.

În fiecare seară îmi planific ziua următoare, îmi schitez tot ce am de făcut. E un fel de liniște înaintea furtunii. Seara ajung să simt un soi de recunoștință pentru ziua de azi și încredere pentru ziua de mâine.

Escaladările nu sunt doar o pasiune. Munții îmi sunt reper și prieteni. De ce reper? Pentru că mereu sunt acolo să-mi aducă aminte să nu cedez niciodată, căci acolo, în vârf, mă așteaptă marele trofeu. Cât de greu nu mi-ar fi, munții m-au învățat că rezultatele frumoase sunt obținute numai cu răbdare și tărie de a continua ceea ce am început.

„O prietenă m-ar surprinde cu o zeamă caldă atunci când aterizez în aeroport sau cu lucruri mărunte.”

Experiența de viață mi-a confirmat că prietenia dintre femei îmi este indispensabilă, deși pentru alții este un termen utopic. Ceea ce știu sigur este că atunci cănd îmi este greu, o să am câțiva umeri feminini pe care să mă sprijin, pentru că avem aceeași scară valorică. Adunările noastre ad-hoc, la un pahar de vin, sunt pentru a ne susține, încuraja și a sărbători micile victorii.

„Deciziile luate prompt, s-au dovedit a fi corecte.”

Fără plan de acțiuni, fără un contur clar la ceea ce urma să se întâmple, NewKids a luat naștere natural, din dorința de a-i oferi copilului meu ceea ce este mai bun. Ideea unei afaceri a fost complet distantă de activitatea mea de atunci. M-am aruncat cu ochii închiși într-un ocean, fără a ști ce mă așteaptă, de fapt. În câteva zile, toate actele erau deja perfectate.

Online ne simțim foarte aproape de părinții și copiii noștri prin poveștile pe care le postăm și totodată vedem reacțiile din partea lor. Pentru comoditatea lor, pe parcursul anilor am ajuns și la formula unui site, de pe care clienții pot efectua comenzile direct de acasă. Pandemia a fost un examen pentru toți, în care am găsit soluții pentru orice obstacol. Nu este voie să activăm fizic? Nimic imposibil, trecem pe online. Când credeți că am învățat toate uneltele digitale?

Prefer să cred că sunt un lider democrat. Discutăm despre strategiile de dezvoltare, despre problemele întâmpinate și oferim soluții. Foarte rar simt necesitatea de a-mi impune autoritatea. Știu sigur că oamenii din spatele NewKids sunt niște persoane dedicate, profesioniste și satisfăcute de rezultatele muncii depuse.

Am ales segmentul Premium și din acest motiv selectăm minuțios producătorii și aducem tot ce e mai bun la noi acasă, în țărișoara asta mică, Moldova. De aceea clienții noștri sunt persoane care își doresc exact articolele noastre.

Toate articolele de la NewKids au fost create în baza unui design adaptat la siguranța și ergonomia necesară pentru buna creștere a unui copil. În primul rând, producătorii care ne furnizeasă produsele studiază cu amănuntul toate nevoile mamelor și ale bebelușilor. Pe lângă aceasta, marile branduri cooperează cu marii designeri recunoscuți la nivel modial, pentru a crea cele mai „fashioniste” colecții pe piața globală.

„Dacă văd că lucrurile încep să iasă de sub control – soluția este pașaportul.

Evadarea din țară pentru două-trei zile este cu siguranță cea mai bună metodă pentru a mă restabili. Nu fug de probleme, fug după inspirație și noi puteri. Călătoriile sunt o obsesie și o gură de aer în același timp. Dorința de a vedea lumea, de a descoperi noi culturi, este de fapt ceea ce îmi încarcă bateriile cu adevărat.

„Peste ani, mă văd acasă, alături de persoana dragă și cei doi copii ai mei aranjați în familiile lor.”

Dragostea nu are vârstă. Dacă e să simt din nou fluturii în stomac, o să-i accept cu inima deschisă. Și totuși, acum eșecurile anterioare îmi sunt lecții de viață, iar orice relație va fi una asumată. Mi-aș dori să am un sprijin, care să mă inspire și să fie mereu acolo când va fi nevoie de un bărbat puternic și stabil emoțional.

„NewKids a apărut organic, din dorința de a-i oferi copilului meu ce este mai bun.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin