PRIN OCHII MAMEI… (FOTO)

FAMILIA ESTE LOCUL UNDE COPIILOR LE CRESC PRIMELE ARIPI. PRIN MAME SE CRESC ȘI SE EDUCĂ GENERAȚII PUTERNICE DE FEMEI. PRIN DRAGOSTEA PĂRINȚILOR, CONSTRUIM ZIUA DE MÂINE. OCHII COPIILOR NOȘTRI REFLECTĂ ÎN LUME PUTEREA OGLINZII DE ACASĂ.

Mariam și Natalia Ivanoglo

Încerc să fiu prietenă cu fiica mea, dar în același timp vreau să înțeleagă respectul pentru oamenii maturi. Ca mamă, pur și simplu îi arăt cât de mult o iubesc și, prin exemplul propriu, încerc să introduc cât mai multe valori umane în ea. Mariam deja își câștigă banii prin muncă, de exemplu (cine citește o carte, primește x bani). Este foarte important pentru mine ca ea să înțeleagă valoarea banului.

Christian Ciuhrii și Natalia Gordienko

Maternitatea și compromisele. Îmi ador fiul, aș ajunge la capătul lumii pentru el. Este adevărat că apariția copilului m-a schimbat. Am devenit mult mai răbdătoare, mai tolerantă. Totul pornește de la faptul că femeia începe să conștientizeze prețul vieții. A aduce pe lume un copil, a-l educa, este foarte greu, dar totodată această calitate a femeii este de neînlocuit. Mi-aș dori niște frați și surori pentru Christian.

Alexandra și Cornelia Stefăneț

Petrecem mult timp împreună, dansăm, cântăm, pictăm. Ne place să stăm la vorbă și cu bunica, facem plăcinte, biscuiți. Sănduța este foarte încântată atunci când primește toată atenția și grija noastră.

Îmi doresc să fie mândră de numele ce îl poartă, să nu se lase călcata în picioare de nimeni, să-și păstreze individualitatea, să nu-și deschidă inima oricui, să studieze și să evolueze cu fiecare zi în ceea ce îi place cel mai mult să facă.

Muzica a ales-o pe Sănduța, exact așa cum m-a ales și pe mine!
Nu hotărâm noi ci Dumnezeu! A înzestrat-o cu un talent deosebit, o voce foarte puternică și un auz muzical absolut. Plus la asta mai cochetează și cu actoria, dorința mea neîndeplinită se va împlini prin fiica mea.

Ne ascultăm reciproc, discutăm ca între prietene, dar avem și câteva reguli bine stabilite. Să respectăm și să ascultăm pe cei mai mari, cu experiență de viață.

Indiferent de alegerea ei, noi o vom susține, dar suntem siguri ca va fi om de artă. Fie în domeniul muzicii sau chiar actorie. Vreau să-i transmit să-și păstreze demnitatea de femeie, feminitatea, dragostea și grija pentru sufletul său, dragostea față de părinți și cei dragi, omenia și ambiția pentru realizarea tuturor viselor!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin