Prințesa de Wales alege roșu pentru sărbătorile de iarnă (Foto)

Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă și suntem absolut convinși că ești în căutare de ținuta perfectă pentru Crăciun și Revelion. De sărbători îți recomandăm să strălucești la propriu și la figurat. Culoarea clasică pentru această perioadă este roșu. Poate te-ai plictisit de ea, dar este cert că roșu nu va ieși niciodată din vogă și va fi mereu o alegere reușită.

Prințesa de Wales participă la o mulțime de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă și, așa cum ne-a obișnuit, aparițiile sale sunt impecabile. Se pare că Prințesa e îndrăgostită de roșu și bordo – acestea fiind culorile pentru care optează cel mai des în preajma sărbătorilor de iarnă.

Ne-am gândit să facem o mică analiză și să vă arătăm și vouă cele mai frumoase ținute pe care Kate le-a purtat în ultimul timp.

Pe 22 decembrie Prințesa a publicat un video în care îi invită pe telespectatori să urmărească concertul de Crăciun găzduit de ea, la Westminster Abbey.

Pentru această apariție, Kate a ales o rochie roșie cu paiete.

La concertul Together At Christmas, Prințesa a optat pentru o rochie tip palton pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi în aceiași nuanță.

Tot în această lună, Kate a participat la un eveniment găzduit de Palatul Buckingham. Și de această dată Prințesa a ales roșu – o rochie de gală cu paiete. Ținuta sclipitoare a fost completată de o tiară superbă.

Tu? Ce culoare alegi pentru acest sfârșit de an?

Abonează-te la articolele

Vip Magazin