Regele Charles, în România! Monarhul și-a vizitat proprietatea din Valea Zălanului (Foto)

Regele Charles a ajuns în România, vineri (2 iunie). Aceasta este prima sa vizită oficială de când a fost încoronat. Monarhul a fost primit cu onoruri militare la Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis.

Vizita regelui are la bază un motiv privat, iar întâlnirea cu președintele României a fost un gest de curtoazie, anunță ambasadorul Marii Britanii la București.

După vizita de la Cotroceni, regela s-a îndreptat către Covasna, Valea Zălanului. Aici, monarhul a petrecut 5 zile de vacanță.

Îmbrăcat într-o cămașă cu mânecă scurtă, cu ochelari de soare și purtând un baston, regele Charles al Marii Britanii s-a plimbat sâmbătă, 3 iunie, pe cărările satului.

Valea Zălanului este un sat doar cu câteva sute de locuitori, unde regele deține trei case perfect conservate și transformate în pensiuni.

Regele a salutat turiștii și localnicii. A dat mâna cu ei și i-a cuprins.

Locul în care Charles vine pentru a-și încărca bateriile este înconjurat de natură sălbatică. Casa în care stă este în stil tradițional fără prea multe fițe. Jurnaliștii din România susțin că regele nu are wifi sau tv.

Prima vizită a lui Charles în România a fost acum 25 de ani, pe vremea când era prinț. Monarhul A simțit imediat o strânsă conexiune cu aceste pământuri. De atunci, a continuat să viziteze România și își cumpere câteva terenuri pe meleagurile Transilvaniei. Abonează-te la articolele

Vip Magazin