Rodica Burdila: Feminitatea este dragostea de sine | #womeninspire

Aniversarea celor 30 de ani a venit cu câteva nedumeriri pentru Rodica Burdila. Întrebări la care a găsit răspuns abia după câțiva ani, iar de acolo a început un alt capitol din viața sa. Povestea ei este despre – ascultă-ți sufletul, ai încredere și să nu îți fie frică să pui punct, pentru că altfel, niciodată nu vei reuși să deschizi alte uși. Astăzi, este o femeie fericită și un specialist de succes în lumea frumuseții de la noi.

Funcția: Antreprenor, cosmetolog

Data, anul, locul nașterii: 19.02.1981, Chișinău

Autoportret. Sunt o profesionistă, o femeie deschisă, caldă și înțelegătoare. Iubesc oamenii și accept critica constructivă. Sunt mândră de mine și de reușitele mele. Am realizat multe scopuri în timp record și continui să-mi pun altele pentru a avea spre ce să tind. Cosmetologia nu a fost visul meu din copilărie, nici nu știu dacă exista această profesie atunci. Respectiv, inițial am absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale și am activat la Ministerul Muncii, dar… totul până într-o zi.

Am ales cosmetologia pentru că îmi place frumosul, pentru că la 30 de ani am început să simt că îmbătrânesc și am nevoie de ajutorul unui specialist, aici am înțeles că eu pot să fiu propriul meu ajutor. Totul a început cu un drum lung – șase ani de studii, după trei ani deja am început să profesez, iar după alţii cinci – mi-am deschis primul cabinet cosmetologic. Acum doi ani am devenit fondatoarea centrului estetic Eternal Beauty.

Dacă nu beauty, atunci arhitectură. Mă pasioneză acest domeniu. Pare ceva creativ, interesant și misterios.

Mă inspiră oamenii care au trecut prin experiențe diverse și au ce povesti, mă inspiră fiica mea. O admir și înțeleg că e mai bună decât mine. Mă pasionează o nouă ramură descoperită recent – psihosomatica. Încerc să o studiez și să înțeleg această știință. Deși niciodată nu ajunge, încerc mereu să îmi fac timp liber pentru călătorii. Micile escapade sunt plăcerile vieții și amintirile pentru totdeauna. Am și câteva hobby-uri: să mănânc ceva rafinat, să fac shopping și să merg la SPA.

Feminitatea este dragostea de sine. Atunci când o să ai încredere în tine, o să-ți placă ceea ce se reflectă în oglindă, cu siguranță fericirea te va însoți oricând, oriunde. Învață să te apreciezi și să te respecți, femeie.

Femeile noastre au început să se iubească mai mult și aceasta bucură enorm. Vor să arate bine fără a exagera. Le place naturalețea și tinerețea. Vor îngrijiri faciale minim invazive, au răbdare și deja nu se exagerează, ascultă sfatul specialistului.

Îmi place concurența sănătoasă, care te motivează, dar nu te stresează. Depinde din ce unghi privești lucrurile, uneori, concurența te ajută să evoluezi.

Privirea blândă și binevoitoare înfrumusețează femeia. Zâmbiți mai des, chiar dacă uneori este peste dorințele voastre.

Sunt fericită când în jurul meu oamenii sunt fericiți, când pot inspira pe cineva, când primesc mesaje de mulțumire, când fac un lucru bun.

Succesul se construiește în timp. El nu apare peste noapte. Treptele reușitei vorbesc despre muncă asiduă, credință în forțele proprii și dragoste în ceea ce faci.

Nu am o singură lecție de viață, dar în ani am înțeles că niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt. Trebuie doar să crezi cu desăvârșire că-ți va reuși, să nu întorci capul în urmă și să nu asculți de oamenii care îți zic că nu vei reuși.

Provocarea acestui an este achiziția unui nou utilaj pentru remodelare corporală Eximia HR77 Platinum Anniversary. O investiție deloc ieftină, dar sunt sigură că multe femei vor fi mai fericite la ieșirea din salonul nostru.

Armele unei femei sunt inteligența, frumusețea și eleganța.

Acasă, în fiecare zi mă așteaptă fiica mea, uneori o aștept eu pe ea, dar cina în două și discuțiile lungi despre cum a decurs ziua fac parte din obiceiurile familiei noastre.

CREDE ÎN MUNCĂ ASIDUĂ ȘI NOROC.

COORDONARE: CORINA-MARIA DREAGLĂ, FOTO ARHIVA PERSONALĂ

#încredere

Abonează-te la articolele

Vip Magazin