Rosemary Memory Bouquets. Despre o afacere înfloritoare…


Din dragostea incomensurabilă pentru flori, Veleria Musuc, o tânără din Chișinău cu ambiție, dar și cu multă persistență, și-a deschis o mică afacere, care la momentul actual se bucură de succes.


Cum
s-a născut ideea de a lansa „Rosemary Memory Bouquets”?
Sincer vorbind, a fost ceva foarte spontan. Mereu am fost pasionată de flori, iar gândul că trebuia să le arunc peste trei zile după ce le primeam în dar, m-a motivat să încep confecționarea lor din hârtie. În așa mod, ele devin mult mai practice, pe lângă faptul că sunt deosebit de frumoase și se pot potrivi și ca obiecte de design interior.
img_8040

Ce găsim la „Rosemary Memory Bouquets”?
Diferite modele de flori confecționate handmade din hârtie specială, aranjate într-o cutie de brand. Flori ce vă vor bucura ochiul și sufletul nu doar pentru o zi, dar pentru un timp mult mai îndelungat. Sunt doar câteva dintre „lucrurile” ce le oferă „Rosemary”.

Care sunt florile tale preferate?
Cred că, în mare parte ca și oricare femeie, florile sunt una dintre marile noastre slăbiciuni. Le ador chiar și pe cele de câmpie. Îmi place să mă trezesc dimineața cu un buchețel frumos alături și să-i simt mirosul în toata casa.

Din ce materiale sunt create aceste flori?
Florile sunt confecționate din hârtie specială care se întinde și își menține forma, din acest considerent, buchetele „Rosemary” sunt extrem de rezistente în timp.
img_3257

Am observat că ești foarte atentă la detalii și faci tot posibilul ca buchetele să fie originale. De unde te inspiri?
Atunci când încep lucrul, mă gândesc la oameni, la natură, la frumosul în sine, și de fiecare dată, imaginația îmi zboară până la extreme. O fac din plăcere, pentru că sunt sigură că aceste flori vor aduce măcar un zâmbet pe fața cuiva. Chiar dacă „Rosemary” este un hobby, el este și o ocupație pentru suflet din care primesc o satisfacție enormă.

Care sunt avantajele și dezavantajele buchetelor de la „Rosemary”?
Principalul avantaj constă în faptul că florile nu se ofilesc, ele rămân la fel de frumoase ca în prima zi. Am creat buchețelele și ca un decor al casei. Nu necesită îngrijire și sunt un cadou perfect pentru orice ocazie.

Cum te pot contacta oamenii pentru a face o comandă?
Am profiluri pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, acolo sunt foarte activă și răspund la toate mesajele primite. De asemenea, mă pot conctacta și pe acest număr de telefon +37369616657 .

img_6263
Text: Liliana Crăciun
Foto: Arhivă personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin