Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!

Nu e nevoie ca un expert în nutriție sau un medic să îți confirme ce știi și tu deja – că organismul nostru are nevoie de hidratare! Dar te-ai gândit vreodată de ce?

Sunt Lia Pogolșa, expert în marketing și un om obișnuit care a ales să-și schimbe stilul de abordare a unor obiceiuri alimentare pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Am început cu hidratarea. Știam cât e de necesară dar, de cele mai multe ori, în loc de apă consumam ceaiuri și sucuri, ceea ce era total greșit. Astfel, organismul nostru e pus la muncă grea – să neutralizeze tot zahărul și acizii din componența lor. La fel e și cu apa din robinet. Deși, e mult mai recomandată în pregătirea bucatelor decât apa îmbuteliată, cea din robinet conține o mare cantitate de clor și impurități.

Suntem ceea ce mâncăm, bem sau respirăm!

O problemă de sănătate m-a făcut să caut un echilibru în ceea ce privește alimentația sănătoasă și hidratarea corectă. Am cunoscut brandul japonez Enagic, care mi-a schimbat în totalitate percepția despre ce înseamnă apă pură care, pe lângă faptul că hidratează, capătă proprietăți complet diferite, acționând preventiv împotriva multor boli .

Prima mea întâlnire cu acesta a fost la București, în cadrul evenimentului de aniversare a zece ani de prezență pe piața din România și 45 de ani la nivel global, la care s-a aflat și fondatorul brandului – Hironari Oshiro. Atunci mi-am pus întrebarea de ce acest brand nu a ajuns încă și în Republica Moldova. Au urmat angajamente proprii, de a-l face cunoscut și în țara noastră.

Apa reprezintă baza vitalității și a longevității.

Enagic Internațional este producătorul japonez principal în sisteme de ionizare a apei începând cu anul 1974 și până la momentul actual rămâne a fi lider pe acest segment. Începând cu anul 1987, Ministerul Sănătății din Japonia autorizează fabrica Enagic în calitate de producător de echipament medical, iar un an mai târziu compania devine specialistul în apă Kangen®, abordând filosofia de Sănătate Adevărată.

Anual sunt distribuite la nivel internațional sute de mii de aparate de apă Kangen® în casele oamenilor din toată lumea.

Peste treizeci de ani de studii clinice au demonstrat că apa Kangen® ajută la îndepărtarea radicalilor liberi din organism, precum și la reactivarea celulelor importante, inclusiv ale ADN-ului. Întărește sistemul imunitar și sporește puterea de autovindecare a organismului.

Dispozitivele Enagic nu numai că filtrează apa de la robinet făcând-o potabilă, dar și produce șapte tipuri de apă cu ajutorul sistemului său de electroliză, un proces care descompune apa în alcalina și acidă. Această apă poate fi folosită în diferite scopuri: pentru băut, gătit, frumusețe, curățenie, dezinfectat și pentru spălarea fructelor și legumelor de diverse chimicale (pesticide, insecticide, ierbicide etc.)

Apa Kangen® conține minerale precum calciu, sodiu, potasiu și magneziu. Spre deosebire de alte sisteme analog, care filtrează inclusiv minerale utile, ionizatoarele Kangen-Enagic păstrează mineralele intacte.

Acest lucru oferă o apă de calitate superioară, care poate avea diferite întrebuințări și care vă ajută să vă păstrați hidratați și sănătoși.

Kangen Moldova

Până la momentul actual, echipa Kangen Moldova a reușit să aducă dispozitivele Enagic în casele a sute de familii din țară și diasporă. Statutul de franciză ne permite să trasăm obiective mărețe, de nivel internațional, pentru următorii 10-15 ani, de a ajuta cât mai mulți oameni din Europa, America, Asia chiar și din Africa să beneficieze de sănătate pură.

În calitate de expert în marketing, distribuitor și investitor Enagic, mi-am propus să promovez și să cresc acest brand ca pe o afacere personală, în paralel cu proiectul meu online internațional #MameDigitale.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin