Start VOTING „Omul Anului 2017”! Cine este cel mai bun dintre cei buni?

Astăzi se dă start votingului online pentru concursul „Omul Anului 2017”, realizat de către revista VIP magazin.

Participă, împreună cu echipa de experţi ai revistei „VIP magazin”, la realizarea clasamentului „Omul anului 2017”. Alege, din lista pe care ți-o propunem mai jos oamenii care crezi că au contat în acest an, ţinând seama de criteriile de apreciere: influenţă, putere financiară, succes şi notorietate. În baza alegerii tale (care va conta în proproție de 40%), a consiliului de experți (30%) și a colegiului redacțional (30%), vor fi desemnați oameni ce se vor regăsi într-o ediție specială marca „VIP magazin”, lansată în cadrul unei gale de premiere organizate la începutul anului 2018.

Cei mai de succes businessmeni, cei mai iscusiți manageri, cei mai siguri piloni ai societății, cei mai obiectivi reprezentanți ai mass-mediei și cei mai ingenioși și creativi oameni de artă – toți ei au înregistrat în anul 2017 o ascensiune impetuoasă în diferite domenii, făcându-ne prezentul mai luminos, interesant și un pic mai bun. Până la finele acestui an, cititorii revistei pot să propună nume noi care s-au remarcat în 2017 prin activitatea lor și care ar merita titlul Omul Anului.
Puteţi vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA,egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat.
Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Michele Dintrono. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”.

Poți vota aici.

 

Votul se va încheia pe 25 ianuarie 2018, ora 16.00.
Proiect de Sergiu Gavriliţă
Coordonator: Svetlana Tataru

 

 

 

 

error: Pentru a prelua conținut de pe acest website, vă rugăm să ne contactați la info@vipmagazin.md.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin