STILIO RECOMANDĂ: Produsele KORBAN PROFESSIONAL

Accesează: stilio.md

Importatorul și distribuitorul exclusiv în Republica Molodova cu o experiență de peste șase ani în acest domeniu, a motivat peste 600 de eleve să fie independente și să-și creeze propria afacere.

Nady Prisăcariu
Nady Prisăcariu

Produsele pentru îngrijirea și îndreptarea părului Korban Professional reprezintă o îmbinare unică dintre standardele înalte de calitate și componente din Brazilia. O gamă diversificată, confort absolut și siguranța în utilizare sunt elementele care contribuie la menținerea unui nivel înalt al serviciilor de vopsire, îngrijire, îndreptare și reconstrucție a firelor de păr.

Lucrul cu produsele Korban este nu doar o plăcere pentru meșteri și clienți, dar și o siguranța că podoaba capilară va rămâne integră după oricare dintre proceduri.

Korban Professional au în conținutul lor produse de cea mai înaltă calitate, cu formule unice, sustenabile. Produsele sunt cruelty free, ceea ce înseamnă că nu au fost testate pe animale.

Produsele Korban Professional au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și apreciate foarte înalt de către stiliștii din toate saloanele țării și nu numai.

Academia KORBAN PROFESSIONAL

La Academia Korban Professional vei găsi un spectru larg de cursuri de instruire, atât pentru începători, cât și pentru cei mai versați meșteri.

– Curs pentru începători de la zero – 3 zile
în română și în rusă.

– Curs de perfecționare pentru meșterii care
deja activează în domeniu – 1 zi

– Curs de trainer (vă oferă posibilitatea
să instruiți alte persoane) – 1 zi

– Curs individual – 4-7 zile

– Curs de coloristică pentru începători – 4 zile

CURSURI DE PERFECȚIONARE ÎN COLORISTICĂ:

· Tehnici de autor – 1 zi

· Ieșire din negru – 1 zi

· Total blond – 1 zi

Pentru a face primii pași în arta îngrijirii părului sau pentru a crește la un nivel mai înalt în acest domeniu, nu mai este necesar să pleci în altă țară. Cei mai dotați specialiști te așteaptă la Academia Korban Professional să te ghideze în lumea frumuseții capilare, înarmați cu cele mai noi tehnologii și tehnici, dar și cu produse de cea mai înaltă calitate.

Cursurile Academiei Korban Professional sunt formate în baza celor mai performante și inovative tehnologii, cu traineri de TOP și cu o experiență vastă în domeniu. Trainingurile sunt axate pe o informație cât mai consistentă într-un timp cât mai scurt.

Cursurile de baza au loc fizic, iar cele de perfecționare pot fi oferite și online, pentru specialiștii care au experiență.

Adresa și date de contact

or. Chișinău, sec. Centru,
str. M.Eminescu 70

Tel: +373 697 39 654

Abonează-te la articolele

Vip Magazin