Supermodelul Gisele se simte mai bine la 40 de ani decât la 20 (Foto)

Supermodelul Gisele este noua eroină de pe coperta revistei Vogue. Aceasta arată fabulos la cei 42 de ani. Modelul nu și-a pierdut deloc eleganța și rafinamentul prin care ne-a cucerit. Este una dintre cele mai celebre și bine plătite supermodele ale lumii.

O fi fost natura generoasă cu ea, dar oricum vedeta este foarte atentă la modul ei de viață. Modelul recunoaște că nu a fost mereu atentă la stilul său de viață.

În interviul oferit revistei Vogue, Gisele a povestit despre perioada sălbatică pe care a traversat-o la un moment dat, când obișnuia să bea câte o sticlă de vin pe seară și fuma țigară de la țigară.

Supermodelul și-a schimbat stilul la 180 de grade când doctorii au avertizat-o că, dacă o sa continue în acest ritm, o să-și piardă viața.

„Din exterior, părea că am tot ce-mi doresc la doar 22 de ani. Totuși, în interiorul meu, simțeam că mă prăbușesc. Îmi începeam ziua cu câte un frappucino cu frișcă și fumam trei țigări, apoi beam câte o sticlă de vin pe seară. Imaginați-vă cum îmi afectau aceste lucruri mintea…”, povestește Gisele Bündchen.

Modelul menționează că o prietenă de-ale ei i-a recomandat să ceară ajutorul unui naturopat, ceea ce s-a și întâmplat, iar specialistul i-a conceput o dietă de detoxifiere, care presupunea renunțarea la alcool, cafeină, țigări, zahăr, gluten. Eliminarea acestor elemente nocive din stilul ei de viață nu s-a petrecut atât de ușor și chiar i-a provocat un sevraj.

„Cred că am suferit de cele mai grele migrene din viața mea. Medicul meu, care era francez, îmi spunea Adrenalina. Îmi amintesc că m-a întrebat: „Vrei să trăiești?” A fost atât de simplu.”

Trei luni mai târziu de la implementarea noului regim de viață, Gisele a sesizat că simptomele neplăcute dispăruseră, iar viața ei s-a schimbat complet. A început să se trezească la 5 dimineața pentru a medita și pentru a face sport.

„Cred că mă simt mai bine la 40 de ani decât la 20. Nu numai din punct de vedere fizic. Tot auzim în jur că viața se termină la 40 de ani, dar eu simt că de-abia începe.”

Gisele Bündchen e căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, cu care are doi copii – o fiică și un fiu. „Soțul meu se concentrează pe carieră, iar eu pe copii, în cea mai mare parte. Și sunt foarte recunoscătoare că mă lasă pe mine să dețin controlul în ceea ce privește familia. Are încredere în deciziile mele”, a mai povestit modelul.

Foto: Vogue

Abonează-te la articolele

Vip Magazin