Tatianei Matvei i-a fost prevestit un viitor luminos încă din maternitate!

Tatiana Matvei: Director Coordonator de vânzări Compania „Mary Kay”, Moldova

La maternitatea din Soroca, atunci când am venit pe lume, la 12 iulie 1969, mama a primit o poezie dedicată… mie. Acolo mi se prevestea un viitor luminos și toți deja știau că voi fi medic pentru că vin dintr-o familie cu acest profil. În 1992 am absolvit cu brio Universitatea de Medicină. Când am fost în concediul de maternitate am primit o invitație la un masterclass de frumusețe. Era organizat de o companie încă necunoscută mie. A fost dragoste la prima vedere, cred.

Compania promoveză trei prioriăţi pentru o viaţă armonioasă: Credinţa (în Dumnezeu, în tine, în oameni, în munca ta), Familia (oricât de reuşită ar fi viaţa femeii, aceasta nu poate fi împlinită în singurătate toată viaţa) şi Cariera. Cred că am fost atrasă de filosofia Mary Kay şi de aceste principii.

Chiar dacă nu ai cunoştinţe în afaceri, la companie primeşti tot suportul pentru a te dezvolta şi a învăţa cum să fii independentă finaciar. Trebuie doar să vii şi să ai încredere în specialiştii de la Mary Kay! Aici descoperi nu doar produse de top, dar poţi creşte profesional şi personal indiferent de studiile tale. Filosofia companiei mai spune că trebuie să faci bine pentru a primi bine, valabil și în relația cu oamenii.

Am o familie minunată, trei copii frumoși, educați după principiile Mary Kay, un soț superb care mă încurajează. Le adresez acest mesaj tuturor doamnelor în căutare de oportunităţi ale unui business frumos: veniţi la Mary Kay! E un loc unde sunt create toate condiţiile pentru o viaţă de succes. Şi cel mai împortant e că veţi găsi aici încurajare şi suport. Vă aşteptăm!

Vreau să menționez și suportul familiei mele, pentru încrederea și iubirea acordată.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin