Top 3 cărți recomandate de Natalia Rogovschii

Cartea e un univers prietenos, lectura – o activitate care poate deopotrivă să mă relaxeze sau să mă energizeze condimentat în pornirea unui proiect de lucru. Mă bucură faptul că dincolo de gadgeturi, tendinţe vestimentare şi alte slăbiciuni ale lumii virtuale, cititul rămâne a fi o tendinţă cool actuală.

Cărţile pe care am ales să le citesc m-au inspirat, mi-au făcut vacanţele mai frumoase, iar obositele seri de după o zi de muncă deveneau uşoare şi relaxante. Îmi place să îmi felicit prietenii cu cărţi, cu un ceai gustos şi multă iubire la mijloc. Nu îmi place să împrumut cărţi. Fac parte din lucrurile mele cele mai personale şi le răsfoiesc ori de câte ori mi se face dor de vreo carte anume.  Iar următoarea pe listă este „Cel mai bogat om din Babilon” de George Clason.

Iată și topul celor trei:

„Ești ceea ce gândești”, Dr. Waine W. Dyer

 „Curajul de a fi vulnerabil”, Brene Brown

„Mânâncă, roagă-te, iubește”, Elizabeth Gilbert

Top cărți recomandate de Librarius

SCRISORI CĂTRE FIUL MEU
Autor: Gabriel Liiceanu
Ed. Humanitas 2017
Un tată îi scrie, înaintea unei operaţii dificile, fiului său. Expeditorul e în America, iar destinatarul, în Japonia. După operaţie, scrisorile continuă să se înlănţuie. Se agaţă mai întâi „ca iedera” de orice le iese în cale, apoi, după întoarcerea acasă a tatălui, devin confesiuni pe cele mai delicate subiecte.
Gabriel Liiceanu găseşte prilejul să fie sincer, vulnerabil de sincer uneori, să-şi amintească, să povestească, să cadă pe gânduri.

SPUNE „POT” ŞI VEI PUTEA!
Autor: Norman Vincent Peale
Ed. Сurtea Veche Publishing 2017
Cartea este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor şi pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Este, în cele din urmă, o pledoarie pentru viaţă, cu nelipsitele ei probleme care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze. Norman Vincent Peale ne îndeamnă să ne menţimen sănătatea spirituală, să folosim anticipaţia pozitivă.

FORŢA GÂNDIRII POZITIVE
Autor: Normal Vincent Peale
Ed. Curtea Vechet Publishing 2017
Prezentul volum sugerează tehnici şi oferă exemple care demonstrează că nu trebuie să te laşi înfrânt de niciun obstacol, că poţi avea o minte liniştită, o stare bună de sănătate şi o sursă de energie inepuizabilă. Pe scurt, că viaţa ta poate fi plină de bucurii şi satisfacţii.

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET
Autori: J. Canfield, M..V. Hansen, R. J. Ackerman, T. Peluso, G. Seidler şi P. Vegso
Ed. Adevăr Divin, 2013
Cartea este dedicată tuturor celor care au făcut primul pas către recuperare, celor care continuă să lucreze la asta zi de zi şi mai ales celor care sunt dispuşi să îi ajute şi pe alţii în acest sens. Este un cumul de lecţii învăţate şi de relaţii refăcute nu numai de către cei care apar în aceste pagini, ci şi de fiecare membru al comunităţii de recuperare.

SECRETELE
SUCCESULUI
Autor: Dale Carnegie
Ed. Curtea Veche 2013
Dale Carnegie spunea că „succesul înseamnă să obţii ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă ceea ce ai obţinut”. Dar ce anume îşi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră ascendentă, amici de încredere, o familie frumoasă… şi altele asemenea. Iar metodele din cartea de faţă au fost testate de peste 15 milioane de cititori de peste cinci continente.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin