Top Branduri 2020: Best4u International

Modelul de activitate al Best4u International, extended teams, este un element inovativ pentru piața din Republica Moldova. Compania formează echipe de specialiști IT din Moldova, și tot aici, în Moldova, acești specialiști devin angajați efectivi ai companiilor-partener. Iar anul 2020 le-a adus și diverse reușite în legătură cu acest fapt: dublarea numărului de angajați, de la 50 la 100, precum și dublarea numărului partenerilor externi de la 8 la 16, iar indicatorii financiari au crescut, având la activ o marjă de profit de la 11% la 25%.

Best4u International lucrează astfel. Spre exemplu: Compania X din Olanda are nevoie de angajați. Best4u International selectează acești specialiști în acord cu criteriile companiei X, cu valorile companiei X, cu rigorile și exigențele acesteia și creează aici, în Moldova, o ambasadă profesională a companiei X, iar specialiștii angajați nu lucrează azi la un proiect al companiei X din Olanda, iar mâine la unul al companiei Y din Germania – ei sunt angajați permanenți, cu acte în regulă, ai companiei X din Olanda, lucrând acasă, în Moldova.

2021 va fi un an de consolidare a culturii corporative. Best4u International va continua să se concentreze asupra menținerii relațiilor amicale și a spiritului de echipă în companie, iar pe de altă parte, va continua să creeze oportunități de angajare pentru specialiștii IT și a le oferi posibilitatea să lucreze într-o companie cu un model unic de activitate (extended teams) pentru Moldova. De asemenea, multe entități au fost nevoite să-și digitalizeze operațiunile și serviciile în 2020, ceea ce înseamnă că în 2021 va crește considerabil și numărul partenerilor externi ai companiei.

COVID-19 a schimbat percepția oamenilor despre viață și muncă. În 2020, Best4u International s-a axat pe modul în care să-și protejeze cel mai bine angajații, familiile acestora și comunitatea locală în fața crizei în desfășurare. 

Deși a fost un an al provocărilor, am continuat, de asemenea, să ne extindem echipele și, odată cu aceasta, angajamentul nostru de a ne sprijini partenerii prin inovare și dezvoltare continuă. Suntem cu toții împreună în asta. Vă doresc tuturor sănătate! Împreună facem diferența în această luptă!

Serghei Covali – Co-fondator Și CEO al Best4u International

Abonează-te la articolele

Vip Magazin