Top Branduri 2020: Niagara Fitness Club

Cei mai buni vor ști mereu cum să facă față provocărilor. E demonstrat în timp și de echipa NIAGARA FITNESS CLUB. Să te menții pe poziția de lider mai bine de 16 ani e o performanță demnă de admirat și inspirat. În spatele acestui succes stau însă multe investiții, resurse umane, dar temelia constă în pasiunea pentru modul sănătos de viață. NIAGARA FITNESS CLUB e despre excelență în sport, în frumusețe, într-o filosofie și un concept armonios destinat celor care știu să savureze viața la maximum.

Delicatul an 2020 și-a lăsat amprentele și în activitatea NIAGARA FITNESS CLUB. Dar, cum spuneam anterior, cei mai buni mereu vor rezista, vor da dovadă de flexibilitate și adaptare. Începtul anului a fost unul de forță, însă pandemia a schimbat scenariile. Nu i-a reușit să transforme entuziasmul și dorința de nou emanată de echipă. Conceptele au fost adaptate, ideile au fost schimbate și unele dintre ele înlocuite cu altele mai bune. În cei 5000 m² se găsește o adevărată lume a sănătății și frumuseții. Oamenii au fost educați ani la rând de antrenorii clubului să adopte un mod sănătos de viață, să se schimbe spre bine. Să nu ignorăm cele peste două hectare de fotbal, tenis de câmp, piscină exterioară, zone outdoor pentru antrenamente de grup.
Clubul a fost reorganizat pentru a asigura și respecta distanța fizică a clienților în timpul antrenamentelor, precum și au fost instalate dozatoare cu dezinfectanți pentru a proteja sănătatea clienților și preveni răspândirea microbilor.
Vedeta rămâne a fi zona aqua, fiind numită de clienții NIAGARA FITNESS CLUB ca fiind un hotel de cinci stele! Clubul, cu o capacitate de 4000 de clienți, poate substitui lejer o vacanță în țările exotice, temperatura aerului este de 30-31 grade Celsius, a apei, +28 de grade Celsius. Vine la pachet și jacuzzi cu apă termală și minerale Sale de Vita. La moment, clubul întrunește mii de clienții care au grijă de ei, fac sport și își păstrează sănătatea. Centrul respectă toate criteriile de funcționare impuse în această perioadă, iar siguranța vizitatorilor este prioritară.

NIAGARA BEAUTY CODE 
„Noul” membru al marii familii NIAGARA este și NIAGARA BEAUTY CODE. A fost creat în perioada de carantină, fapt ce demonstrează că timpul a fost utilizat eficient pentru a face lucruri mărețe. E locul unde pășești parcă într-o altă lume, una a relaxării totale și vrei să te încredințezi specialiștilor de top din domeniul SPA și beauty. Vorbim aici despre ultimele inovații în domeniul procedurilor corporale, faciale, de îngrijire. Clienții au fost plăcut surprinși de noua descoperire, aceasta fiind surpriza clubului special pregătită pentru ei. Jacuzzi, saună, tratamente SPA, ritualuri de frumusețe, un meniu selecționat pe bază de produse sănătoase, cu efect de detox.

ADAPTĂRI ÎN PANDEMIE
Patru reguli esențiale au fost respectate pentru a asigura cele mai bune condiții de activitate: purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și a echipamentelor sportive, distanțarea fizică. Activitatea clubului a fost reorganizată astfel încât o parte din antrenamente au trecut în mediul online, iar o altă parte din activități a fost transferară în aer liber. A fost amenajată Zona Outdoor pentru antrenamentele de grup, iar mai mulți antrenori ai clubului s-au conectat online cu clienții pentru ai ajuta să mențină un stil de viață activ, chiar dacă nu puteau ajunge la sala de sport, respectând măsurile impuse de autorități. Pentru copii, în perioada pandemică, zona Kids Club, a ramas activă, iar picii cu vârstele cuprinse între doi și 14 ani au putut participa la diverse activități, incluziv tenis, fotbal, înot și balet.

Mereu am lucrat cu echipe puternice, într-un climat moral bogat și ne bucurăm că în pandemie echipa a fost și mai solidară. Iar dacă a plecat cineva străin, atunci cineva mai tare a rezistat. La fel putem să spunem și despre clienți – avem clienți fideli, în primul rând. Prioritatea noastră e interesul lor. Majoritatea angajaților care sunt în prima linie, lucrează de peste 10 sau chiar 16 ani. E un fapt ce spune că activitatea are loc într-un mediu favorabil, moment ce accentuează și atitudinea fondatorului.
ALEXANDRU PINCEVSCHI fondatorul Niagara Fitness Club

Abonează-te la articolele

Vip Magazin