Top Branduri 2020: Paynet

Paynet este o companie FinTech fondată în anul 2013. Dezvoltarea rapidă a metodelor de plată la nivel global, dar și dorința de a aduce inovații pe piața Moldovei au stat la baza lansării companiei.

De-a lungul celor 7 ani, peste 300 de companii și 90 000 de utilizatori au apelat la serviciile Paynet. În tot acest timp, compania și-a dezvoltat încontinuu portofoliul de produse, iar la moment are soluții create atât pentru mediul de business, cât și pentru utilizatorii finali.

 

Pentru business:
Pentru mediul de business, Paynet a dezvoltat serviciul de procesare plăți prin intermediul căruia integrează plățile online pentru eCommerce. Într-o perioada scurtă de timp, Paynet a devenit lider de piață în rândul companiilor non-bancare din segmentul dat. La moment Paynet lucrează cu aproximativ 300 de companii partenere, iar cifrele arată că în urma pandemiei s-a dublat volumul de plăți pe care le procesează în mediul online. În cadrul acestui serviciu, compania propune inovații precum:
• invoice Electronic;
• plăți prin QR;
• generarea și procesarea tichetelor electronice.
Inovațiile, flexibilitatea și faptul că pun accent deosebit pe client service fac din acest produs să fie deosebit de atractiv pentru mediul de business.
Pentru utilizatori:
Pentru utilizatorii finali, Paynet a dezvoltat mai multe soluții de plată cum ar fi: portofelul electronic Paynet, platforma de plăți online: www.oplata.md, serviciul pentru transfer de bani Leu Transfer: www.leutransfer.md și primirea plăților prin intermediul terminalelor.
Portofelul electronic Paynet este instrumentul care a prins cel mai bine la publicul din Moldova, astfel că peste 90 000 de utilizatori se folosesc de acesta la moment. Prin intermediul portofelului electronic Paynet, utilizatorul poate să facă mai multe operațiuni financiare, cum ar fi:
• achitarea facturilor;
• suplinirea conturilor de telefonie mobilă;
• transferuri P2P.

Acum aplicația Paynet vă permite să achitați o varietate foarte mare de furnizori, iar dacă nu găsiți factura în lista din categorii, puteți să o adăugați chiar dvs. și să faceți orice plată pentru orice furnizor din Moldova la distanță, sigur și comod.
Atașarea unui card în aplicația mobilă Paynet permite utilizatorilor să facă achitări cu ajutorul portofeului electronic cu un singur click, fără a fi necesară introducerea cardului la fiecare tranzacție.
Scanați QR-ul din imaginea de mai sus pentru a testa cel mai inovativ portofel electronic de pe piață.

Anul 2020 a fost un an în care Paynet a cunoscut o dezvoltare accelerată. Ținând cont că suntem o companie care dezvoltă și prestează servicii preponderent pentru mediul online, pandemia a fost un catalizator în acest an pentru ca moldovenii să adopte cumpărăturile și plățile online.
Călin Gredcenсo – Director Paynet 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin