Top Branduri 2020: Volta

Volta este în prezent, una dintre cele mai mari companii distribuitoare de produse electrotehnice din țară. Apărută la 28 august 1988, dintr-un vis, astăzi este un important jucător pe piața din Republica Moldova, cu o echipă de profesioniști de peste 250 angajați în patru centre de distribuție și două service centre pentru mentenanța produselor. Cei peste 30 de ani de experiență au adus pentru Volta circa 20.000 de parteneri corporativi, care au ocazia să aleagă din cele 40.000 de produse ale 50 de branduri internaționale. sunt performanțe greu de depășit de alte companii în domeniu.

În ciuda situației epidemiologice obiectivele de bază ale companiei au fost deja realizate cu succes, ceea ce sporește mult motivația și încrederea în sine. Compania a fost premiată cu diplome și trofee în cadrul a mai multor concursuri, iar o reușită importantă e și cea a echipei de fotbal Volta care a câștigat locul întâi în campionatul “MF Series B 2019-2020” organizat de FSNMM. Tot în acest an, compania a inițiat mai multe proiecte importante pentru societate, printre care: „Marea curățenie”, o acțiune socială de salubrizare a Grădinii Botanica. de asemenea, a participat la iluminarea Teatrului de Vară, a plantat 200 de pomi pe teritoriul muzeului în aer liber din satul Mereni, a susținut viitorii specialiști din domeniul electrotehnic și multe altele.

Compania VOLTA este în permanentă creștere, ceea ce o face să fie mai bună. Produsele acesteia sunt mai aproape de oameni datorită faptului că a dezvoltat la maximum procesarea comenzilor online. Acum orice produs ajunge la client doar printr-un singur click, în mai puțin de 36 de ore. Volta a introdus pe piața Republicii Moldova mai multe soluții inovative care ușurează viața clienților săi, motiv pentru care aceștia o aleg. Tot pentru ei, a instalat stații de încărcare ale mașinelor electrice în fiecare din filialele companiei, și asta pentru că Volta tinde să fie o companie cât mai eco-friendly.

Pentru noi contează clientul mulțumit care revine cu mare drag de fiecare dată, de aici derivă și sloganul companiei noastre „Plăcerea de a reveni”. Recunoașterea și aprecierea clienților noștri reprezintă cei mai importanți indicatori ai unui brand de succes. La aceasta lucrează o super-echipă.

                                              Ghenadie Crețu – Director Volta SRL

Abonează-te la articolele

Vip Magazin