Top cele mai bune filme în viziunea fotografului Andrian Irimca

Andrian Irimca, fotograf.

Sunt un fan înrăit al filmelor Marvel, precum: „Iron man”, „Thor”, „Avangers”, „Capitan America”, dar și al celor DC Comics, ca Batman v Superman: Dawn of Justice sau Wonder Woman. Recunosc, îmi plac și filmele fantasy, pentru că te pot rupe de rutina zilnică. Poate că mă atrag că am și o profesie mai creativă, dar mă regăsesc anume în unele dintre ele. Îmi place să mă rup de realitate și să-mi petrec câteva zeci de minute undeva departe de lumea reală împreună cu personaje care luptă pentru a-și atinge scopuri mărețe.

Nu pot trece cu vederea jocul de pe ecrane al unor astfel de actori ca: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner, Jessica Alba sau Idris Elba. Sunt nume care chiar pot transforma un film în operă de artă, nu doar prin prezența lor, dar și prin charisma pe care o transmit dincolo de rolurile jucate.

Chiar dacă nu prea am timp pentru că dispun de un program foarte încărcat, oricum încerc să nu ratez nicio premieră la cinema, așa că, de obicei, privesc filmele acolo, la ecranele mari. Apoi, pot să revin acasă, să le mai revăd de două-trei ori la laptop.

Știu că gusturile nu se discută. Totuși, eu aș recomanda anume astfel de filme celor care s-au săturat de filmele cu care ne-am obișnuit. Astea au mai multă culoare și acțiune.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin