Top Monden Iulie-August 2016

Vara ne ispitește să evadăm pe o plajă însorită departe de casă. Pentru o evadare de efect și de neuitat, recomandăm patru cele mai frumoase plaje din lume.

 Plaja Nissi, Aiya Napa, Cipru

Turcoazul năucitor al Mării Mediterane te seduce pe loc dacă vii la plaja Nissi. Nu în zadar în anul 2011 aceasta a fost votată cea mai frumoasă plajă din Europa. Vegetația luxuriantă îmbrățișează hotelurile selecte ce găzduiesc turiști din întreaga lume. Mai bine de 320 de zile pe an, cerul de la Ayia Napa este brăzdat de avioane ce aduc vizitatori pentru sejururi desprinse parcă din poveștile Orientului. Ai toată splendoarea naturii pentru un răsfăț de zile mari: soare generos, nisipuri fine, ospitalitate și multă distracție.

+ sezonul estival durează cam tot anul

  • plaja e puțin cunoscută de moldoveni

lampedusaPlaja Salinas, Ibiza, Spania

Raiul vacanțelor estivale, al petrecerilor de club și al distracției non-stop are un singur nume: Ibiza. Potrivit Business Insider, plajele din Ibiza sunt perfecte pentru cei cu spiritul dinamic, dornici de senzații tari și de amintiri demne de povestit nepoților. Plaja Salinas este locul perfect de pe insulă unde cheful e stăpân suprem. Celebrități precum Charlie Sheen sau Kate Moss sunt vizitatori frecvenți ai plajei. Ce mai stai? Ia valiza și zboară spre tărâmul petrecerilor continue! Have fun!

+ distracții anul împrejur

  • zbor obositor

Plaja Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Italia

Situată în apropierea Siciliei, plaja Spiaggia dei Conigli este un refugiu pentru cei care știu să guste din miezul dulce al fructului numit „vacanță”. În anul 2013 a fost votată drept cea mai frumoasă plajă din lume. Priveliștile arată de parcă Dumnezeu și-a arătat talentul de grădinar, iar apa cristalină a plajei e un răsfăț de zile mari pentru turiști. Spre deosebire de Ibiza, plaja din Lampedusa e o oază de liniște și chill-out.

+  o plajă exclusivistă

  • traseul până la destinație e lung și dificil

praiaPraia da Rocha, Portimao, Portugalia

Valurile Oceanului Atlantic mângâie nisipul fin al plajei Da Rohcha din Portugalia. Aceasta a devenit atracție turistică încă din sec. al XIX-lea. Este perfectă pentru sporturile nautice, scufundări și surfing. Generozitatea soarelui o poți simți mai tot anul, așa că poți să îți programezi o vacanță fierbinte indiferent de anotimp. Cazinoul Praia da Rocha este unul cunoscut pentru împătimiții jocurilor de noroc, dar și un loc perfect pentru a savura o cină selectă. Hai, noroc!

+ perfectă pentru toate tipurile de turiști

  • nepromovată în rândul turiștilor moldoveni

Abonează-te la articolele

Vip Magazin