Top sexy – evenimentul HOT al verii by VIP magazin

Ieri seara, terasa de la Gray Goose Garden a fost „cucerită” de cele mai sexy femei conform TOP SEXY în varianta revistei noastre. Într-un décor superb oferit de Prive Décor și picturile talentatului Alex Gurschi, seara a fost cu adevărat una superbă!

Petrecerea a început cu o atmosferă plăcută și relaxantă, creată de prezentatorii Vlad Ardovan și Anatol Cotrobai. Totodată, până la partea solemnă a serii publicul prezent s-a delectat și cu melodiile interpretate de Dana Rogovschi, Mihai Chriac, Mihai Postoroncă și  ritmuri mixate de Radu Țăruș,

Cele 63 de prezențe în top au primit revista VIP magazin, suplimentul TOP Sexy, buchete de flori de la OK Flora și câte un vin bun de la partenerul general al serii, Land of Basarabia.

Președintele juriului, Roger Gladei a relatat că principalele criterii ce au fost aplicate selecției  au fost frumusețea și naturalețea participantelor.

„Anul acesta cred că am reușit să organizăm un concurs transparent și locurile primite au fost bine meritate, pentru că avem aici atâtea doamne și domnișoare simpatice, drăguțe și inteligente. A fost dificil să alegem, dar ne-am axat, în special, pe criteriile frumusețe și naturalețe.”

Cu un discurs de mulțumire către femeile de top, a venit și directorul revistei VIP magazin, Rodica Ciorănică. Ea a menționat că: „Mă bucur că suntem aici. În acest an, VIP magazin face 17 ani și este exact revista generației voastre. Vă mulțumesc că sunteți alături de noi. Top sexy este proiectul oamenilor frumoși, adică a femeilor frumoase.”

Invitatele la sărbătoare s-au distrat pe cinste, inclusiv datorită seriei de întrebări picante adresate de moderatori, dar și au savurat spumantele fine de la Cricova, vinurile de la Land of Basarabia, cafea și ceai de la Julius Meinl și au degustat din fourchette-ul pregătit cu grijă de bucătarii de la restaurantul Gray Goose și cei de la Casa Rinaldi.

Întrebată cum i s-a părut evenimentul, Svetlana Sainsus, cu locul 12 în top-ul nostru, a spus că a rămas impresionată de acesta. 
„A fost o seară superbă și am primit o energie frumoasă. A fost o petrecere cu stil și mult gust, prezentatorii mi s-au părut minunați, bucate gustoase și localul deosebit.”

Și pentru că a fost o seară despre femei și dedicată acestora, bărbații au fost cei care au ținut să le impresioneze. Cu un recital de excepție au venit actorii de la teatrul „Geneza Art”, Nicu Țurcan și Viorel Cozma, iar cu un dans senzual au evoluat băieții de la „The Space”.

Alina Alexei, cea care a obținut poziția 3 în clasament, ne-a mărturisit că: „VIP magazin ne surprinde ani la rând cu cele mai frumoase evenimente. Fiind deja a patra oară nominalizată în top-ul celor mai sexy femei din Republica Moldova, pot zice cu siguranță că nivelul de organizare și numărul partenerilor și a sponsorilor a crescut indubitabil. La petrecerea de aseară m-am simțit extraordinar alături de alte zeci de femei din lumea juridică, a afacerilor, modei, televiziunii etc.”

În vârful clasamentului, cu titlul cea mai hot femeie din Republica Moldova, este Cristina Morari-Odhrani, o antreprenoare de succes de la noi. Aceasta definește o femeie sexy ca „o femeie ce are încredere în sine.”

Seara a fost culminată cu o tombola ce a avut premii prețioase de la partenerii serii: Cricova, Antos, Laser Dioda, Casa Rinaldi, Tous, Furla, Nicole Storm, Laboratorul Frumuseții, SPA by Berds, Azart Outlet.

Întregul clasament al celor mai sexy femei din țară îl găsiți în ediția aprilie-mai 2021 a revistei VIP magazin,

Partener  General: Land of Basarabia

Parteneri: Coca-Cola, Cricova, Laser Dioda, Antos, Tous, Furla, Casa Rinaldi, Gray Goose, Laboratorul Frumuseții, Azart Outlet, SPA by Berds, Prive Décor, Julius Meinl, Nicole Storm.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin