Top Sexy (Men&Women) by VIP magazin! Ce ne așteaptă la cel mai hot eveniment al verii?

Top Sexy 2022

Vara aceasta începe cum nu se putea mai bine. Vă aducem și în acest an cel mai fierbinte eveniment – Top Sexy by VIP Magazin. De data aceasta am fost mai inspirați și am decis că este momentul să facem loc și bărbaților în topul nostru.

În exclusivitate revista VIP magazin vă prezintă Top Sexy (Men&Women). A venit timpul să demonstrăm că și bărbații merită un loc în top-ul nostru.

Top-ul din acest an este alcătuit din 65 de femei și 40 de bărbați. Toți aleși pe sprânceană.

Top Sexy 2022

Atenție! Nu am pus accent doar pe aspectul fizic, dar și pe calitățile intelectuale, carisma, și excelența în domeniul în care profesează. Pentru persoanele care s-au regăsit în TOP SEXY by VIP magazin, a fi sexy este mult mai mult decât o aparență fizică sau o formă de atractivitate superficială. Este o expresie a încrederii în sine, a unui echilibru între interior și exterior și al magnetismului personal. Deci, haideți să renunțăm la prejudecăți și stereotipuri și să recunoaștem că sexy este o stare de spirit, o formă de expresie autentică și o îmbrățișare
a frumuseții noastre individuale. Să ne permitem să explorăm și să ne descoperim adevărata esență a ceea ce înseamnă a fi sexy, într-un mod liber și autentic, pentru că fiecare dintre noi merită să strălucească în propria sa lumină.

Vineri seara ne întâlnim într-un loc de poveste, la Pânzele Albe, pentru a savura un eveniment hot, plin de culoare și surprize.

Top Sexy 2022

Ne vom delecta cu vin de la Enolica, alături de cele mai delicioase gustări de la Casa Rinaldi și de la restaurantul Pânzele Albe.

Partenerii generali ai evenimentului Top Sexy by VIP Magazin sunt: Gold Collagen și Teoxane.

Alți parteneri, care ne vor fi alături sunt: VITTA PRIVÉ, Silent Disco, InVitro Diagnostics, Best Event Party Styling, Birds&Flowers, Julius Meinl.

Ne vom distra alături de trupa Akord și vom avea parte de provocări și cadouri din partea partenerilor noștri.

Dress Code: Indiscutabil Sexy!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin