Universul este inteligent și așteaptă să-ți expui dorința

[RODICA PUNGĂ]

Terapeut energetic

NĂSCUTĂ ÎN 1981, ÎN CĂRPINENI, HÂNCEȘTI, RODICA FACE PARTE DINTR-O GENERAȚIE CARE, ÎN MAJORITATEA EI, LOCUIEȘTE ÎN AFARA MOLDOVEI. STABILIȚI ÎN ALTE STATE, ACEȘTIA VEGHEAZĂ ASUPRA BUNĂSTĂRII LOCULUI DE UNDE AU PORNIT.

PROTAGONISTA NOASTRĂ AFIRMĂ CĂ COPIII NĂSCUȚI ÎN ACEL AN AU FOST PRINTRE PRIMII CU OCHII DE CULOARE DESCHISĂ, CU TRĂSĂTURI MAI BOGATE ALE FEȚEI, MOȘTENITORI AI UNOR MUTAȚII DELICATE LA NIVEL FIZIOLOGIC. FOARTE NEOBIȘNUIȚI.

SINCERI, CU SENTIMENTUL COMPASIUNII ÎNNĂSCUT, DARNICI ȘI SĂRITORI LA NEVOIE, VISĂTORI… UNII DINTRE EI, ALEGÂNDU-SE CU DARURI SPIRITUALE: VINDECARE INTUITIVĂ, CUNOAȘTEREA VIITORULUI, CITIREA SUFLETELOR ȘI CU MARELE LOR AVANTAJ – SĂ UITE RĂUL ȘI SĂ IERTE GREȘELILE, SĂ VADĂ ÎN APROAPELE LOR DOAR BINELE.

Rodica Pungă nu este o excepție, i s-a oferit capacitatea de a repara corpul energetic, cel de lumină, al omului.

Redactor-coordonator: Tatiana Pătrunjel

Fotograf: Roman Canțîr

Rodica, povestește-ne despre activitatea ta, ce presupune? Este un dar?

Am locuit în Moldova până la 24 de ani, însă a trebuit să plec în Italia la muncă, așa cum au făcut-o mulți cetățeni de-ai noștri, din lipsă de perspectivă…

Așa s-a întâmplat că, fiind încă în Moldova, am căzut și o traumă la nivelul coloanei vertebrale s-a agravat când am început să lucrez în Italia. La doar trei luni de la sosire, lucrul fizic greu mi-a afectat picioarele. Mă simțeam foarte prost, mă gândeam că o să rămân infirmă pentru toată viața, că nu voi mai putea lucra. În disperarea mea căutam tot felul de soluții, mă rugam foarte mult, până într-o zi, când stăteam culcată în pat și am început să am niște senzații neobișnuite prin corp. Atunci, intuitiv, am realizat că știu ce să fac cu el ca să pot reveni la starea mea de dinainte de fractură. M-am dus la medic și i-am spus să mă ajute să-mi fac corecția coloanei. Acesta, ambiționându-se, a refuzat și a încercat să-mi prescrie substanțe psihotrope. Dar nu voiam să devin dependentă de farmaceutice.

După asta am început să caut surse care să-mi explice ceea ce mi s-a descoperit, anterior. Am dat de științele spiritualității și am început să înțeleg mai bine forța și capacitatea noastră de a ne autovindeca. Am început să lucrez asupra traumei de la coloana vertebrală, prin exerciții și alte metode și lucrurile au început a se normaliza. Acum sunt sănătoasă, pe picioarele mele și nu depind de pastile. Toate simțurile mele s-au amplificat de la sine și, mai mult, acum, pot să aflu ce oprește o persoană să fie sănătoasă, fericită, să evolueze și să obțină scopurile pe care și le dorește aici, pe Pamânt.

În Italia am fondat un Centru de Evoluție Spirituală în care, prin energia divină, ajutam oamenii să se vindece de diferite traume personale ca să aibă o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Unde ai învățat să faci asta mai aprofundat și cine îți sunt profesorii?

Am cercetat și studiat câteva curente de vindecare cunoscute la nivel global ca fiind veridice, printre care medicina indigenilor din America Latină, de la șamani și curanderos, medicina tradițională chineză, școala „Sacred Soul Alignent”, medicina intuitivă și alte metode de vindecare prin intermediul energiilor care abundă lumea noastră.

Care sunt instrumentele tale de lucru?

Eu lucrez la nivel intuitiv prin lumină, servesc drept un canal prin care Creatorul face schimbări în structurile energetice ale persoanei, îi „repară” sau „schimbă” matricea personală de lumină. E vorba de lucrul asupra corpului energetic, care este o copie mai subtilă a corpului fizic, al celui mintal, emoțional și sufletesc. Dacă corpul energetic are defecțiuni la nivelul matricei, se vede la nivel fizic, prin boli, frici, durere sufletească, eșecuri. Reparația matricei de lumină dă rezultate la nivel fizic. Persoana se însănătoșește brusc, întinerește, începe să câștige bani, găsește iubire etc.

Cine sunt oamenii care îți cer ajutorul? Ai feedback de la ei? În ce constă succesul terapiei tale?

Oamenii apelează la mine cu diferite diagnoze, fobii, dureri, nereușite. Am foarte multe rezultate pozitive. Pe lângă faptul că pacientul devine fericit, mai sănătos, el începe o altă viață după terapiile cu mine. Succesul terapiilor constă în faptul că persoana devine completă, încrezută și începe într-adevăr să se bucure de viață.

DACĂ CORPUL ENERGETIC ARE DEFECȚIUNI LA NIVELUL MATRICEI, SE VEDE LA NIVEL FIZIC, PRIN BOLI, FRICI, DURERE SUFLETEASCĂ, EȘECURI.

Lucrezi și la nivel de karmă? Cum funcționează ea?

Karma este pur și simplu suma rezultatelor consecințelor acțiunilor noastre. De obicei, când venim în aceasta viață, sufletul alege așa o familie pe Pământ care să aibă aceleași lucruri de rezolvat. La nivel karmic, problemele nerezolvate în alte vieți vin la suprafață în viața de acum, în familia care a fost aleasă. Rezolvând problemele se completează și karma.

Sufletele când pleacă din corpul uman se duc înapoi la familia lor de lumină și la casa lor cereasca, unde continuă pe acel nivel să evolueze și să transmită toată informația care au primit-o aici pe Pământ. Sufletul decide dacă dorește să se reîncarneze sau să facă o viața în altă formă energetică sau în alte forme de viață care există pe Pământ.

Ne putem întâlni cu buneii noștri încarnați, în prezent? Cum să-i găsim?

În viața de acum e posibil să întâlnim chiar și suflete pe care deja le cunoaștem din viețile precedente sau fac parte din familia noastră de lumină. Cine este un suflet antic păstrează cunoștințele și amintirile. Chiar dacă au avut diferite forme, ele păstrează știință interioară. De-obicei, când se întâlnesc sufletele care s-au mai cunoscut, le apare senzația că este foarte ușor sa discute între ele, că mereu au fost aproape. Pentru suflete nu există timp sau spațiu, există doar prezentul.

Poți face și o diagnostică energetică la nivel de planetă? La ce să ne așteptăm de la 2024? Ce se întâmplă în dimensiunea spirituală a lumii?

Anul 2024 o să fie foarte bun pentru persoanele înțelepte, capabile să conștientizeze că noi, oamenii, toți împreună suntem un suflet care trece prin experiența umană, carnală. Cine și-a activat compasiunea, iubirea, mila, toleranța va experimenta lucruri foarte frumoase, de o intensitate nemaiîntâlnită de bucurie și exaltare. Persoanele egocentrice, înfuriate, răutăcioase, netolerante la ceva diferit de ele vor avea de înfruntat asprimea justiției divine, care seamănă cu un foc în interiorul coșului pieptului și alte manifestări. Anul acesta este guvernat de cifra 8, în plan esoteric, fiind cifra justiției, a karmei. O să strângem rezultatele.

Ce ai recomanda cetățenilor noștri, moldoveni, fie celor de la noi, fie celor din diasporă? Dar tuturor oamenilor?

Le-aș recomanda să înceapă să se focalizeze spre pozitiv, spre frumos, spre bunătate față de greșelile altora, spre iertare. În Moldova este concentrată foarte multă energie, dar care fluctuează. Doar o masă critică va schimba balanța spre bine sau spre rău. Dar e important să începem cu noi, asta putem face ca indivizi. Ca rezultat se schimbă țara și planeta.

Recomand tuturor în acest an să fie cât mai activi, să-și dorească binele, să se ierte, să adauge în viața lor activități care să-i facă mai sănătoși și care să le aducă plăcere sufletească. Să-și dorească o conștiință înaltă ca să poată înțelege că fiecare dintre ei, în particular, sunt începutul tuturor schimbărilor.

Ce ai recomanda elitelor și conducătorilor globali?

Ar fi oportună crearea școlilor de creștere personală și evoluție spirituală pentru oamenii de rând, cât mai multe emisiuni pozitive și focusarea pe pace și prosperitate spirituală.

ANUL ACESTA ESTE GUVERNAT DE CIFRA 8, ÎN PLAN ESOTERIC, FIIND CIFRA JUSTIȚIEI, A KARMEI. O SĂ STRÂNGEM REZULTATELE.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin