ZIP Fashion Photography Contest 2017

În această vară, comunitatea fotografilor de modă moldoveni şi-a desemnat cei mai buni reprezentanţi în cadrul concursului ZIP Fashion Photography Contest 2017. Cei 15 participanţi, (9 amatori şi 6 profesionişti) au avut misiunea de a colabora cu designeri de modă autohtoni în şedinţe foto ce promovează industria fashion din Republica Moldova.

Învingătorii au fost desemnaţi de un juriu select şi profesionist în domeniu: Rodica Ciorănică, directorul revistei „VIP magazin”, Yulia Zhuravleva, editor de modă şi stilist din Rusia, Luis Enrique Galdamez Echeverria din Olanda, fondatorul platformei Fashionpotluck, fotograful Chris Devour din România, Natasha Volk, profesoară în cadrul School of Modern Photography STUDIO1 (Ucraina).

Echipa de jurizare a evaluat fotografiile în baza următoarelor criterii: originalitate, creativitate, compoziţie, calitatea de ansamblu.

Premianţii la categoria profesionişti:

1. Victoria Wonka – marele premiu (Georgette)

2. Ion Pleş Alexandru – locul al doilea (L. Storojuc)

3. Vadim Putregai – locul al treilea (Elena Zbârnea)

tutuescu-victoria-geor_opt
Victoria Wonka (Georgette)

Premianţii amatori / începători:

1. Nadejda Glovaţcaia – marele premiu (Georgette)

2. Iurie Spînu – locul al doilea (Elena Zbârnea)

3. Daniela Parvan – locul al treilea (L. Storojuc)

glovatcaia-nadeja-geor_opt
Nadejda Glovaţcaia (Georgette)

Premiul „Simpatia publicului”:

Diana Bodnarenco (Tricon & My REVIVAL)

diana-bodnarenco-trico_opt
Diana Bodnarenco Tricon & My REVIVAL

Învingătorul premiului mare la categoria „Profesionişti” a primit şansa de a participa la trei cursuri individuale de fashion photography în cadrul Modern Photography STUDIO1 (Ucraina) şi la două cursuri în editarea pozelor la aceeaşi şcoală. În plus, imaginea acestuia este expusă în revista noastră şi în cadrul reţelei de magazine DIN INIMĂ.

Fotografii care au obţinut locurile al doilea şi al treilea la fel îşi vor vedea lucrările în paginile revistei „VIP Magazin” şi în reţelele magazinelor DIN INIMĂ.

La categoria „Amatori”, învingătorul a primit un master class individual de fashion photography în cadrul School of Modern Photography STUDIO1 (Ucraina) şi două master classuri de editare a fotografiilor la aceeaşi şcoală, precum şi de expunerea fotografiei câştigătoare în revista „VIP magazin” şi în cadrul reţelelor de magazine DIN INIMĂ. Tot în revista noastră şi în aceleaşi magazine puteţi vedea şi lucrările celor de pe locurile al doilea şi al treilea la categoria „amatori”.

Toate fotografiile prezentate în concurs au beneficiat de expunerea acestora în reţeaua de magazine DIN INIMĂ.

ion-ples-alexandru-l-s_opt
Ion Pleş Alexandru (L. Storojuc)
putregai-vadim-sophie-_opt
Vadim Putregai (Elena Zbârnea)
parvan-daniela-l-stor_opt
Daniela Parvan (L. Storojuc)
spinu-iurie-sophie-by-_opt
Iurie Spînu (Elena Zbârnea)

 

 

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin