E un brand nou pe piață, dar s-a întipărit în memorie foarte ușor, astăzi chișinăuienii cunoscând pe larg Spitalul ­Polivalent Novamed și beneficiind de serviciile acestuia. Succesul a fost asigurat, întâi de toate, prin conceptul inovator și modern al spitalului, prin diversitatea serviciilor (40 de specialităţi medicale în secţia consultativă), dar și prin conceperea reușită a identității brandului.

ISTORIA BRANDULUI

Brandul Novamed a fost conceput cu implicarea personală a directorului spitalului, dar și prin semnarea unui contract cu o companie de design grafic, având menirea să reflecte misiunea principală a spitalului, cea de a aduce „o nouă medicină”, echipament de ultimă generație și servicii la nivel internațional.

img_5023_fmtSIMBOLURI DEFINITORII

Un logo reușit oferă unei companii avantajul de a fi reținut. Logoul Novamed reprezintă domeniul de activitate, cel medical, al cărui mesaj specific redat este „Un spital nou pentru familia ta”. Caracterizat prin simplitate, culoarea oranj a logoului Novamed reflectă valoarea primordială a companiei, grija față de sănătatea pacientului. Același scop îl are sloganul Novamed: „Tratăm cu grijă!”.

CONCEPT ȘI VIZIUNE

Novamed este un spital polivalent privat, specializat în diagnostic și tratament de profil larg, cu implicarea specialiștilor de înaltă calificare din diverse discipline. Pentru a oferi un spectru complet de servicii pacienților, aici a fost construit un laborator propriu și a fost perfecționată policlinica și staționarul. Principalul scop al Spitalului Polivalent Novamed este de a presta servicii medicale de cea mai înaltă calitate. De aceea, pentru a deveni cunoscut în toată țara, spitalul a apelat la mai multe mecanisme de marketing ca TV, radio, panouri publicitare, internet, publicitate pe vehicule, oferte promoționale și altele.

170 de angajați muncesc zi de zi pentru sănătatea ta la Novamed.

popovici_fmtIon Popovici, directorul general al clinicii Novamed: Am înființat Spitalul Polivalent Novamed din dorința de a oferi servicii medicale de înaltă calitate și de a aduce medicina inovatoare acasă. Dintotdeauna am aspirat să acord servicii într-un mod ce manifestă grijă absolută pentru sănătate. Mai mult decât atât, am dorit ca Novamed să fie un spital care, în primul rând, ar păstra sănătatea. De aceea, grija și prevenirea sunt principiile care ghidează întreaga noastră activitate.

Text: Doina Popa