E brandul dedicat tuturor celor care țin la eleganță și rafinament pentru propria ținută vestimentară. Showroomul creează costume pentru bărbați și dame Ready-to-Wear și Made-to-Measure utilizând țesături de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia. Stofele pentru costumele clasice și de ceremonie prezente la „Florentino Delure” poartă semnătura „Dormeuil”, „Scabal”, „Ermenegildo Zegna”, „Holland & Sherry”, „Loro Piana”, având o istorie de peste 350 ani în tradiția țesăturilor de lux ale Italiei. Cămășile sunt realizate din țesături fine de bumbac, paltoane din lână extra fină îmbinate cu cașmir, iar pantofii sunt lucrați manual din cele mai rafinate selecții de piele 100% italiană – frumoși, dar și incredibil de comozi. Excelența măiestriei în arta vestimentară, combinația perfectă și accentul pus pe detalii definește brandul.

EGO FOR YOU

Conceptul „Florentino Delure” își deschide ușile pe data de 8 Decembrie 2014. Ceea ce a început ca o mică idee despre un brand mare „fabricat acasă”, în 2016 a devenit un showroom de succes, de tip Luxury Boutique. De la înființare este asigurat întregul ciclu de servicii – pornind de la o simplă vizită în showroom și o discuție cu consilierul de imagine, până la crearea sau asortarea unei ținute individuale. Fondator şi administrator al întreprinderii este Serghei Grigor, care fiind pasionat de vestimentație și eleganță, a decis să-și inițieze un showroom care va presta servicii complexe dedicate tuturor care țin la eleganță și rafinament. Deși este tânăr pe piață, brandul Florentino Delure a reușit să se afirme, și astăzi se bucură de un succes enorm pe piața locală, succes care se naște din energia pozitivă și curiozitate, combinate cu un stil de viață bazat pe principiul „De ce nu?” sau ,,Ego for you’’.

FRANCIZA

Conceptul de franciză „Florentino Delure” este creat în baza principiului all inclusive, ceea ce presupune un proces complex sistematizat și definitivat, de la standardizarea locației și a stocului la setarea proceselor de gestiune și livrare, precum și instruirea angajaților. Cu franciza „Florentino Delure” ai opțiunea să crești și să câștigi într-un an cât alții nu reușesc nici în zece. Ți se oferă un plan de vânzări adaptat pieței de desfacere, capacității locațiunii și planului de investiții selectate. Ai garantat un suport de administrare și o politică de dezvoltare trimestrială ce permite să acționezi țintit și strategic. Doriți să pătrundeți după cortina evenimentelor ce au să fie în primele trei luni după deschiderea showroomului „Florentino Delure”, și pas cu pas să aflați cum obțineți primele venituri din activitate? Sunteți bineveniți să contactați mentorul de franciză pe adresa: [email protected] sau pe creatorul brandului Serghei Grigor pe: [email protected]