TOP BRANDURI 2019, un eveniment marca VIP magazin, și-a desemnat câștigătorii din acest an în cadrul unei petreceri fastuoase.

„De zece ani realizăm acest proiect, a declarat Rodica Ciorănică, directorul VIP magazin, în faţa celor 200 de invitaţi la eveniment.  Prezentăm cele mai vizibile afaceri şi clienţi pe care i-am cunoscut pe parcursul lui 2019 graţie celor mai inspirate campanii media, inovaţiilor de pe piaţă sau awarenessului pentru anumite produse. Şi care ne-au convins prin prezenţa şi atutudinea lor că sunt foarte buni!”

Cu fiecare an, categorii noi intră în top, aşa cum ar fi de această dată fintech-urile sau companiile de microfinanţare. Ceea ce demonstrează că lumea evoluează în ritmuri imprevizibile, iar piaţa dictează apariţia unor afaceri necesitatea cărora ar fi fost greu de anticipat în anul 2010, de exemplu.

Din ediţia TOP BRANDURI 2019, veţi afla poveştile brandurilor de succes, dar şi numele celor care stau în spatele acestor branduri. De menţionat că realizatorii TOP-ului nu s-au ghidat de cifrele de afaceri. Pentru că, în opinia lor, brand nu înseamnă bani. Brand înseamnă un nume care poate aduce bani.

Precizăm că scopul proiectului a fost să scoată în evidenţă succesele din anul 2019 ale celor mai influente companii autohtone, dar și străine, ce își desfășoară activitatea în Republica Moldova.

Ediția aceasta vine cu noi categorii, nume și jucători importanți din retail, băuturi alcoolice, instituții de învățământ, servicii IT, frumusețe și sănătate, comerț etc.

O altă noutate a evenimentului a fost şi lansarea secretă în cadrul lui, o premieră pe piața din Republica Moldova, a celui mai nou din grupul BMW – THE X6. Cei care au venit să-şi ridice premiile, au fost de fapt primii moldoveni care au putut admira sclipitoarea bestie de la BMW.

Evenimentul TOP BRANDURI a devenit un indicator important pentru afacerile din țara noastră, oferind „ora exactă” în lista de preferințe ale consumatorilor. Proiectul TOP BRANDURI realizat de VIP magazin, poate fi considerat şi un important ghid de afaceri. Revista va putea fi găsită în chioşcuri la finele acestei săptămâni.