De patru ani, diminețile sunt altfel pentru Adrian Ursu și Irina Negară. Tot mai des, ei lasă ușa dormitorului larg deschisă şi, printre cearşafuri, îşi face loc fiica lor, Maria-Andreea. Astfel, în familia lor, micul dejun devine mai delicios, iar viața – și mai frumoasă. Pe cei doi soți i-am surprins fericiți în cadrul unei ședințe foto realizate în parteneriat cu Still Ferro. Proiectul poate fi răsfoit integral în ediția din septembrie a revistei VIP magazin. 

5

Mâinile Irinei miroseau a zahăr vanilat, aroma învăluind tot dormitorul. A copt blatul pentru prăjitură până seara târziu, pe care apoi, dis-de-dimineaţă, l-a ornat aşa cum ştie ea că îi place lui Adrian. Gătitul deserturilor a devenit o pasiune creativă a Irinei și o „ispită” irezistibilă pentru Adrian. Astfel, în casa lor asemenea alinturi culinare nu sunt o raritate, dimpotrivă, pasiunea a devenit comună şi se alătură multor altor activităţi care îi leagă.

4

Şi mai important pentru ei este felul în care savurează bucatele preparate, micul dejun în dormitor numărându-se printre preferinţe. Adrian s-a lăsat mângâiat cu arome dulci şi în acea dimineaţă uşor târzie. Au savurat în doi ceaiul de parcă timpul s-ar fi oprit în loc.

stillferro

Desserts by Irina Negară

MUAH: Daniela Cosniceanu

Vestimentație: United Colors of Benetton, Sisley