Pentru că toate începuturile au un sfârșit, astăzi revista „Vip magazin” pune punct votingului online al concursului TOP 100 branduri 2016. Astfel, în mai puțin de șase ore, vom putea stabili și învingătorii.

Pe parcursul a circa două luni, în jur de 1000 de branduri au fost propuse publicului larg ca să le aprecieze.

Lupta a fost încinsă, concurenții au votat, iar rezultatul îl vom dezvălui în cadrul unei gale de premiere care va avea loc la începutul lunii decembrie.

Cu ocazia acestui eveniment, va fi lansată o ediție specială în care se vor regăsi toate aceste 100 branduri și în care veți afla cum au evoluat și cum au influențat piața autohtonă. Totodată, reprezentanții acestora vor fi premiați pentru succesele obținute.

Mai aveți timp să votați aici !

Puteţi vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei, inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat. Textul mesajului în format corect va conţine doar numele brandului, de exemplu – Avon. Numele trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Andys. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”.