NICOLAE TRICOLICI, OMUL CARE VREA SĂ MUNCEASCĂ ACASĂ!

Nicolae Tricolici a intrat în lumea afacerilor de mai bine 30 de ani şi rămâne motorul, creierul şi sufletul companiei “Supraten”. El nu s-a oprit aici şi a deschis şi fabrica “LuminaLED”, specializată în producerea sistemelor, corpurilor de iluminat şi materialelor pentru electricitate. Compania are în prezent 52 de angajaţi, dar se doreşte creşterea personalului de patru ori.

“În business trebuie să “zbori” mai repede decât alţii. Trebuie să fii mereu cu un pas înaintea celorlalţi. De exemplu, în 1999, când toţi erau sceptici în privinţa vopselelor produse în Moldova, noi am anunţat că le vom produce.”

În afaceri, ca şi în viaţa personală, Nicolae Tricolici se bucură de susţinerea necondiţionată a soţiei lui. În puţinul timp liber pe care îl au, cei doi soţi preferă să meargă la ski, acesta fiind hobby-ul lor comun. Nicolae Tricolici a fost desemnat Omului Anului 2019, la categoria “Business”. Interviul integral în care acesta vorbeşte despre paşii pe care i-a parcurs pentru a ajunge la succes, îl găsiţi în revistă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin