E ultima ediție „VIP magazin” a acestei veri și abia aștept să plecăm în vacanță. Vacanța înseamnă pauză, anulare și restart. Simt că am nevoie de asta mai mult decât orice.

Pentru mine, dar și pentru multă lume pe care o cunosc, fiecare vacanță, fiecare escapadă este un drum pe care îl facem către noi. Litoralul fierbinte, briza mării, zbuciumul indiferent al apelor sunt un fel de terapie perfectă pentru mintea  și sufletul nostru. Clipele de evadare și de singurătate chiar le pune, nu știu cum, pe toate la locul lor. Separă lucrurile pentru care nu merită să ne consumăm de lucrurile cărora trebuie să le oferim mai mult. Ceea ce este adevărat de ceea ce este iluzie și pierdere de timp.

„VIP magazin” este o revistă despre oamenii care te fac să visezi, de la care ai ce învăța. Știu că te poți înțelege pe tine atunci când știi să îi asculți pe alții, când știi să citești, să descoperi și să te inspiri. Revista asta e una care te face să crezi din nou, începând de la prima pagină pe care o vei deschide pe plajă sau în avion și până la ultima pe care o vei închide pe șezlong.

Pe Massimo Balestrieri, omul carismatic de pe copertă, l-am asemuit involuntar și cu un actor de cinema, dar și cu un Coelho sau Marquez. Massimo este în Moldova  de 15 ani și Moldova e țara în care și-a împlinit visurile. Gestionează la Bălți o frumoasă afacere din industria textilă, a fost antrenor al echipei de fotbal din același oraș și tot aici, în țara noastră, a ajuns cântăreț. Massimo e interesant.

Cristi Tabără este personajul care mi-a amintit să fiu recunoscătoare. Mai uit uneori. Celebrul jurnalist îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a dat mai mult decât a meritat… Personaje de la care ai ce fura sunt mai multe. Te las să le descoperi singur. Și, când revii acasă din vacanță, nu uita să treci pe la cosmetolog. La Beauty Allert vă recomandăm câteva proceduri importante pentru această vară. Viața e frumoasă și trebuie să fim ca ea. Și în gânduri, și în atitudine, și în ceea ce împrăștiem în jurul nostru.