Întâmpinaţi trilogia aromată de la Mary Kay®, creată pentru a elogia puterea interioară şi frumuseţea femeii, care poate realiza oricare vis. Aici sunt incluse 3 arome: Live Fearlessly, Love Fearlessly, Dream Fearlessly.


 Mary Kay Ash era sigură, că noi, femeile, putem fi neînficate. Că putem realiza orice, chiar şi lucrurile pe care cei din jur le consideră irealizabile. Că putem iubi fără limite şi fi grijulii, şi în acelaşi timp putem fi profesionişti cu scopuri bine definite. Că putem atinge orice scop, şi luăm în considerație opiniile şi interesele celor din jur.

Apa de parfum Live Fearlessly a fost creată special pentru femeile sociabile care nu se tem să îşi dezvăluie convingerile.

Aroma feminină floral-lemnoasă se întipăreşte uşor în memorie şi învăluie cu un buchet de note de ghimbir Laos ORPUR®, boabe prăjite de tonka, precum şi o melodie intensă de trandafir care se dezvăluie din inima aromei.

Apa de parfum Love Fearlesslyo aromă intens feminină va deschide toate faţetele unei femei energice, curajoase şi neînfricate.

Aroma se deschide prin notele de vârf energice şi pline de viaţă de piper roz, cardamon şi mandarină. Notele feminine de mijloc oferă spaţiu pentru o aromă cremos-lemnoasă, și oferă un acord neînfricat de muscus la final care vă va învălui cu drag.

Apa de parfum Dream Fearlessly (produs nou din 2019) a fost creată special pentru femeia neînfricată, încrezută în sine, independentă, care îşi urmează visurile.

Aroma se deschide prin notele carismatice şi deosebite de bergamotă italiană, ananas, piper roz şi trandafir. Din inima aromei se deschid notele calde de floare de portocal, iasomie şi crin regal care vă ademenesc în lumea imaginaţiei. Floare de patchouli, benzoin şi lemn de cedru oferă impresiei de final intensitate, provocare, îndrăzneală şi energie.

Puteţi comanda produsele Mary Kay® exclusiv la Consultanţii de frumuseţe. Dacă nu aveţi un Consultant apelaţi angajaţii Beauty Center Mary Kay la numărul 022-259-800, iar noi vă vom ajuta!

De asemenea ne puteţi contacta şi prin Facebook: https://www.facebook.com/mkmoldova/