Vali Boghean și-a surprins fanii în această dimineață cu o nouă piesă și un videoclip mai puțin neobișnuit.

„„Pericol de femeie” este a doua piesă din triologie și o încă o colaborare frumoasă cu CIOfilm, fapt pentru care le mulțumim! Fiecare femeie ne pune în pericol, dacă ne îndrăgostim, de aceea această piesă e un manifest melodic și vizual pentru darul cel mai de preț de a iubi, ierta, accepta necondiționat persoana de alături!”, a anunțat artistul pe pagina sa de Facebook.

36375117_507311026354950_7263090164858093568_oProtagonistul videoclipului este nimeni altul decât Ronin Terente, care a venit și el cu un mesaj despre această noutate muzicală. „ Probabil una dintre cele mai curioase perechi din istoria videoclipurilor în Moldova: Ro Nin Terente și Karla Karl. Scenariu și un pic de actorie eu, restul echipa. Vizionare plăcută”, a concretizat acesta.

vvvbvPiesa e plină de ritm, iar versurile sunt de-a dreptul îndrăznețe: „Dracii mei și cu ai tăi, să știi că pot face între ei, niște îngeri mititei”, sunt doar câteva dintre ele.

Videoclipul este filmat în trei locații din Chișinău: două apartamente de tip sovietic  și în căminul AMTAP de pe strada Armeanească. Regia este semnată de către Ilinca Stînca.