Compania Loial activează pe piața din Republica Moldova din anul 1997 și, în prezent, este distribuitor oficial exclusiv al brandurilor cu renume internațional precum ­Schwarzkopf Professional, ­Indola Professional, Jaguar, MOSER, WAHL, Hairway, Ceriotti, EuroStil, Skin System, MAXMATE, Kellermann ș.a., asigurând calitatea produselor utilizate în Moldova în domeniul frumuseții. Loial a devenit un brand recunoscut în special de către reprezentanții saloanelor de frumusețe cu care colaborează în mod direct, dar și de publicul larg, care alege pentru uz zilnic produse de înfrumuțesare de calitate premium.

10730903_7972109903434_fmtBRANDURI DIN FAMILIA LOIAL

Principalele branduri al căror distribuitor oficial este Loial sunt Schwarzkopf ­Professional și Indola Professional – nume internaționale ce se recomandă ca fondatorii noilor tendințe în lumea modei, ce propun îngrijire profesională pentru păr în condiții de salon, dar și la domiciliu.
Brandul Schwarzkopf Professional intră în top trei serii de produse cosmetice profesionale la nivel mondial, fiind promotorul noilor idei și tendințe, inspirându-se de pe podiumurile „haute-couture” din Paris, New York, Milano. Din anul 1997, de două ori pe an, Schwarzkopf Professional prezintă lumii tendințele sezonului prin almanahul de lookuri în trend ­„Essential Looks”. Astăzi, producția „Schwarzkopf Professional” este distribuită în peste 200 de țări ale lumii, inclusiv în R. Moldova. Cosmeticele profesionale Indola ­Professional sunt destinate utilizării în saloanele de frumusețe și oferă posibilități de creație nelimitate. Soluțiile pentru îngrijirea părului de marca Indola Innova se potrivesc de minune și pentru îngrijirea în condiții casnice. Colecția Indola ­Professional conține toate produsele de bază pentru îngrijire profesională, tratament, vopsire și nuanțare, stilizare.

Pe lângă aceasta, în orice magazin al companiei Loial poate fi găsită o diversitate vastă de instrumente și accesorii de branduri profesionale renumite pentru cei mai pretențioși clienți: uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru volum, plăci pentru îndreptare, difuzoare, foarfece, aparate de tuns, piepteni, seturi pentru manichiură, perii pentru machiaj, uleiuri pentru masaj și epilare și alte indispensabile „instrumente ale frumuseții” care satisfac atât nevoile profesioniștilor, cât și ale celor care preferă produse de calitate superioară pentru a le utiliza la domiciliu. Loial este reprezentantul companiilor germane Moser, ­Ermila, precum și al companiei americane Wahl – emblematice la nivel mondial în fabricarea uscătoarelor de păr, a ondulatoarelor, a plăcilor, a aparatelor de tuns și de îngrijire a bărbii, precum și în producerea altor instrumente profesionale. Tot în magazinele Loial se regăsesc produsele renumitor producători europeni și internaționali EuroStil, ­MAXMATE, ­Kellermann, sisteme pentru epilare de la Skin System, dar și utilaj și instrumente profesionale pentru saloanele de frumusețe de la renumitul brand italian Ceriotti și de la brandul german Hairway.

O nișă aparte o dețin accesoriile și mașinile MOSER și WAHL pentru tuns câini, precum și alte instrumente pentru îngrijirea animalelor de companie.

MISIUNE ȘI VIZIUNE10387470_7972120536766_fmt

Compania Loial deține o rețea de magazine specializate în Chișinău. În fiecare magazin, consultanți profesioniști contribuie la alegerea corectă și personalizată a produselor de îngrijire a părului, la selectarea accesoriilor necesare pentru tunderea sau aranjarea părului, la îngrijirea feței și a corpului sau la alegerea cadoului ideal pentru rude și apropiați. Pentru a câştiga fidelitatea clienților şi pentru a-i mulţumi, în rețeaua Loial funcționează sistemul Cardului de familie, care presupune reduceri generoase. Mai mult decât atât, în fiecare lună, compania Loial organizează promoții, tombole și alte ­proiecte interesante, de sine stătător sau în parteneriat cu reviste, posturi de radio, TV, portaluri online.

De asemenea, compania Loial organizează seminare de instruire, în cadrul cărora specialiștii certificați ai companiei, traineri familiarizează stiliștii cu particularitățile producției profesionale, cu noile tendințe din industria frumuseții, creează lookuri, dezvăluie secretele procesului de corectare a culorii părului vopsit și oferă un sfat potrivit pentru satisfacerea dorințelor oricărui client. Au devenit populare și solicitate campionatele anuale „Mișcare creativă” și alte evenimente plăcute și informative ale companiei. Pe lângă asta, Loial desfășoară master classuri tematice la care fiecare participant poate învăța cum să-și îngrijească podoaba capilară, să învețe cum poate fi făcută o aranjare frumoasă a părului, să devină model sau, pur și simplu, să testeze producția, să pună întrebări care îl interesează și să primească o consultație eficientă şi personalizată din partea specialistului.

20 de ani de activitate în domeniul frumuseții în Moldova

_mg_5904_fmtMargarita Deordița, directorul brandului Loial: Suntem extrem de mândri de brandurile pe care le reprezentăm pe piața din Republica Moldova. Prin tot ceea ce facem, împărtășim acest atașament și beneficiarilor noștri, pentru a crea o lume mai frumoasă, or frumusețea în care credem este una de calitate. Mai mult decât atât, ca o perspectivă în domeniul frumuseții, Loial este singura companie din Republica Moldova care desfășoară campionate de coafură pentru juniori, pe această cale oferind participanților „o rampă de lansare”.