Lansat iniţial ca un producător ce realizează decoruri pentru casă și pernuțe stilizate pentru copii, Vivi Art Boutique îşi lărgeşte sortimentul creând pentru fetițe un brand vestimentar premium class, haine care sunt cusute din stofe foarte delicate şi au un design sofisticat. Brandul a fost fondat în 2012, iar autoarea acestuia, Evelina Zara, depune pasiune în fiecare pas de dezvoltare a tot ce înseamnă Vivi Art Boutique.

Numele brandului

În prezent, brandul propune o diversitate largă de haine pentru fetiţe cu vârste de doi-12 ani: rochiţe pentru ocazii speciale, rochiţe casual, vestuţe, malete, paltoane. Întreaga colecţie fascinează prin simplitate, originalitate și eleganţă. Hainele semnate Vivi Art Boutique sunt confecționate din cele mai bune stofe iatliene, fiind o expresie a luxului european. Brandul este conceput pentru a acorda atenţie micilor prinţese şi, totodată, pentru a satisface gusturile pretenţioase ale părinților lor. Toate produsele Vivi Art Boutique exprimă înţelegerea necesităţii de libertate, de fericire şi confort a copilului, dragostea respirând în fiecare detaliu al ținutelor.

Fără doar și poate, Vivi Art Boutique reprezintă libertate spirituală şi standarde premium class.

Istorie şi rezultate

În virtutea dezvoltării tehnologiilor informaţionale, Vivi Art Boutique și-a promovat brandul încă de la fondarea sa. Un rol esențial în acest sens l-au avut reţelele de socializare, acestea fiind cel mai rapid mod al Vivi Art Boutique de a se face cunoscut atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Marca a optat şi pentru publicitate TV, radio, pentru panouri stradale, cât şi pentru expoziţii, sponsorizări, promoţii.

Vivi Art Boutique este întotdeauna în căutarea celor mai eficiente metode prin care să ajungă la inimile cumpărătorilor, sloganul „Secretul unei alegeri perfecte, dragoste în fiecare detaliu” reprezentând pe deplin filosofia acestui brand.

Încă de la realizarea primei linii vestimentare pentru copii, brandul a început să participe la expoziţii naţionale şi internaţionale. Brandul Vivi Art Boutique face parte din platforma „Din Inimă”, ceea ce-i oferă un avantaj pentru sponsorizări, promoţii, expoziţii şi alte evenimente esenţiale din industria modei.

30 la sută, cu atât creşte cifra de afaceri în fiecare lună pentru Vivi Art Boutique

123_fmtEvelina Zara, proprietara Vivi Art Boutique: Brandul Vivi Art Boutique este un proiect pe care îl cresc ca pe un copil, investind în el emoţii, pasiune şi percepţii. A fost conceput ca o platformă care să aducă satisfacţie în special copiilor. Creativitatea şi profesionalismul le cultivăm tuturor celor care ne cunosc și lucrează cu noi, devenind tot mai buni în fiecare zi.

Text: Iuliana Mămăligă