Vivodent este unul dintre primele centre stomatologice private din capitală, care şi-a păstrat până astăzi, după 27 de ani de activitate, nivelul superior în domeniu, punând la dispoziție cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a îngriji sănătatea pacienţilor într-o atmosferă calmă și de maxim confort.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria fondării Centrului Stomatologic VIVODENT începe cu anul 1988, inițial având denumirea „Dans”, mai târziu fiind redenumit „Dentis”, iar ulterior, în 1995, fiind înregistrat cu numele actual. VIVODENT de la „VIVO”+ „DENT” – deci Viaţa unui dinte.

ECHIPĂ ȘI SERVICII

VIVODENT dispune de o echipă de profesionişti care caută în permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode moderne de tratament stomatologic, participând la cursuri şi congrese internaţionale de specialitate şi mizând pe utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic.

Centrul stomatologic oferă astăzi setul complet de servicii stomatologice performante de ultimă generație la cea mai înaltă calitate: tratament, profilaxie, ortodonţie, protetică, viziografie, chirurgie, implantologie, restaurare, estetică dentară, laborator dentar digital.

VIZIUNE

Să recunoaştem, e o performanţă pentru un centru stomatologic să te facă să te simţi ca acasă atunci când îi păşeşti pragul şi să-ţi înlăture teama prin bunăvoinţa şi profesionalismul personalului, dar şi prin intermediul unei ambianţe relaxante. Iată că pentru Centrul Stomatologic VIVODENT, acest fapt a devenit o normă, iar pacienţii ies de aici zâmbind.

15 medici au grijă de zâmbetul tău

Alexandru Smântână Jr., administratorul cilinicii Vivodent: La Vivodent punem accentul pe calitatea tehnologiilor și pe profesionalismul serviciilor într-o ambianță ce predispune pozitiv și corespunde standardelor internaționale. Și toate sunt posibile datorită experienței vaste a medicilor care formează echipa. Împreună, prin tot ce facem, promovăm sloganul „Totul începe cu un zâmbet”.

Text: Doina Popa