12 ani de VIP magazin

VIP magazin a sărbătorit 12 ani de prezență pe piața mediatică din Republica Moldova. În armonie cu vara, evenimentul a fost organizat într-o atmosferă lipsită de forfota urbană, pe malul lacului Ghidighici, cu peste 200 de invitați care au avut parte de o seară minunată ca în familie.

Actori, jurnaliști, oameni de afaceri, dar și simpli prieteni s-au adunat la „Pânzele Albe” ca să le zică celor de la VIP magazin cele mai frumoase urări, ca să încerce delicioasele bucate oferite de Casa Rinaldi și de cei de la Rogob la o cupă de șampanie Cricova, ca să își facă poze în cele mai neobișnuite ipostaze alături de o Mazda superbă de culoarea pasiunii sau pe o canapea confortabilă semnată Stejaur.

Gazdele evenimentului au fost Rodica Ciorănică și interpretul Adrian Ursu, care au reușit să capteze atenția celor prezenți prin istoriile frumoase legate de cele 120 de coperți apărute până acum și prin oamenii care au fost protagoniștii acestora.

Evenimentul festiv s-a încheiat cu o tombolă care a adus multe premii pentru cei prezenți la eveniment, cel mai mare premiu fiind un voucher de 10.000 de lei pentru a achiziție de mobilier de terasă de la StillFerro. Seara a continuat până după miezul nopții pe muzica formației „Noroc”, a Nicoletei Gavriliță, precum și a Cristinei Scarlat.

Partenerii evenimentului au fost: Cricova, Casa Rinaldi, Rogob, Mattoni, Mazda, Stejaur, StillFerro, Felicia Optic Centre, Pânzele Albe, Café Borbone, Art Granit, LivrareFlori.md, Vivi Art Boutique, Daria Room, EFES.

Text: Svetlana Tataru

Foto: Nata Eftene; evenimente.md

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin