Doi ani de activitate Viggo în Moldova celebrați la MDW

 

Brandul Viggo a dat o petrecere mare și selectă cu ocazia celor doi ani de când cucerește garderoba masculină din Republica Moldova. Evenimentul coincide cu participarea brandului în cadrul Fashion Design Night Out  de la Moldavian Design Week

 

Invitatul special a fost creatorul din România, Cătălin Botezatu care și-a prezentat colecția nouă de vară. Stofele sunt naturale, perfecte pentru sezonul estival. In, mătase, textile italiene, culori dominante de cărămiziu, mov, galben, oranj domină creațiile Viggo by Cătălin Botezatu.

Pe lângă socializare și o atmosferă plăcută, invitații au avut parte de un show de acrobații oferit de trupa Xtreme project din România. Artiștii au purtat ținute made to measure create de Viggo. Acestea nu se șifonează, sunt elastice, au o țesătură lejeră perfectă pentru vară.

Și actorii de la teatrul Geneza Art au jucat  patru tabluri cu influnețe Gatsby, textele fiind semnate de Radmila Popovici,  iar outfiturile la fel au fost marca Viggo.

Moldavian Design Week se va încheia pe 10 iunie.

Parteneri: Mille Fiori, Casa Rinaldi, Julius Meinl, Geneza ART

fpimg-3-of-82img-12-of-82img-21-of-82img-28-of-82img-38-of-82img-52-of-82img-59-of-82img-67-of-82img-69-of-82img-73-of-82

Abonează-te la articolele

Vip Magazin