8 trenduri care ne vor influenţa viaţa în 2017

Impactul tehnologiilor devine din ce în ce mai mare, odată cu evoluția omenirii. Samsung Design Europe și Foresight Factory au dezvoltat câteva concepte, care ne vor determina modul în care vom trăi, începând cu acest an.

Așadar 8 trenduri care ne vor influenţa viaţa în 2017 sunt:

1. Dispozitivele portabile

În viitorul apropiat va avea loc producerea și plasarea pe piață a senzorilor, sub formă de pastile digitale sau dispozitive ingerabile, care vor detecta starea de spirit, condiția fizică etc.

2. Tehnologia tăcută 

Un om își verifică telefonul în medie de 80 de ori pe zi. Acest lucru poate dispărea, odată cu introducerea tehnologiei Gear IconX.

maxresdefault

3. Amplificarea trăirilor

Mixed reality, amestecul realității virtuale şi realității  augmentată vor face posibilă trăirea mai intensă a unor experiențe.

1

4. Stoparea îmbătrânirii

Stagnarea îmbătrânirii a devebit un proiect care a reușit să strângă fonduri financiare impresionante pentru a putea fi studiată. Cercetătorii afirmă că au găsit modalitatea prin care procesul de îmbătrânire poate fi stopată.

anti-aging-clinics1-1024x671

5. Rețeaua de tip family

Tot mai multe familii vor interacționa cu ajutorul rețelelor de socializare, lucru care îi pot uni odată ce depășesc distanța fizică sau provocări de ordin financiar sau emoțioal.

6. Minimalismul 

Designul minimalist devine o tendință din ce în ce mai utilizată de către oameni, care de altfel încep să adore simplitatea.

ultra-minimalist-bedroom-design

7. Nanotehnologia și televizoarele 

Îndustria producătoare de televizoare va introduce nanotehnlogia, în special  particulele Quantum Dot, care va genera o revoluție în domeniul tehnologiilor, dar și sănătății.

8. Inteligenţa artificială

Roboții vor deveni un lucru accesibil și util omenirii, fiind posibilă conlucrarea lor.

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin