Top Branduri 2020: Material.MD

Cu Material.MD visurile devin realitate…

Pornind de la o afacere cu pardoseli, peste 2-3 ani de activitate, compania a ajuns la concluzia că e nevoie de mai mult ca atât – clienții au nevoie și de alte materiale și servicii, ceea ce însemna, că nu se mai poate axa doar pe un domeniu. Așa a apărut brandul Material.MD, care a devenit o platformă unică de alegere a soluțiilor diferite în construcții pentru orice proiect – de la parchet, uși, lumină architecturală, reparație la cheie pentru un proiect particular până la realizarea proiectelor mari comerciale și de stat cu fațade ventilate, tavane suspendate și pardoseli comerciale.

Materiale de construcții
De mai bine de 11 ani, Excons Grup SRL aduce pe piața din Republica Moldova o afacere unică pe segmentul său de activitate, iar performanța acestui an ce ține de realizarea fațadei ventilate la două blocuri locative cu plăci din HPL Fundermax (Austria)  cel mai performant material din domeniu la moment  e o dovadă în plus a acestui fapt.
Reușitele anului 2020
Compania a lansat un parchet german, care la moment a devenit Nr. 1 pe piața din Republica Moldova, raportând la preț/calitate, și a mărit stocul acestui produs până la 2000 m² la depozitul său din Chișinău, iar tendința este în creștere continuă. Totodată, Excons Grup se bucură de un număr impresionant de cereri în sectorul B2C cu 50%, chiar dacă vânzările B2B au scăzut semnificativ. Sunt reușite ce i-au oferit și trofeul Notorium 2020, drept cea mai recunoscută marcă comercială în domeniul pardoselilor din țara noastră.

Echipa Excons Grup
Cea mai mare provocare a anului pentru compania Excons Grup a fost ca să-și păstreze echipa și, respectiv, locurile de muncă ale angajaților săi. Totodată, o atenție sporită a fost acordată și menținerii nivelul de profesionalism, pe care l-a demonstrat de la lansarea brandului până în prezent.
„Proiect la cheie”
Compania a devenit mai flexibilă și a lansat pentru clienții din sectorul B2C produsul „Proiect la cheie”. În așa mod, clienții săi au acces nu doar la cele mai performante soluții în construcții, dar și la serviciile de proiectare și design, inclusiv reparații la cheie. Datorită contractelor cu cei mai renumiți producători de parchet din lume, uși, mobilă, bucătării și lumină, aceștia au posibilitatea de a procura tot de ce au nevoie într-un singur loc!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin