Soluții perfecte pentru o piele catifelată! Alege procedura cu laser de la Emily Beauty!

Primăvara își intră în drepturi, dar și în garderoba noastră! Lăsăm hainele grele și alegem cu îndrăzneală rochii și ținute ușoare. Dar, pentru a avea o siluetă de primăvara, nu ar strica să trecem pe la salon să ne răsfățăm cu proceduri de ultimă oră pentru corp și nu doar. Cei de la Emily Beauty te invită la epilarea cu laser, una tot mai apreciată de doamne și domnișoare, dar și de unii domni!
Poți scăpa de firele nedorite de păr, fără durere și cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Această procedură, epilarea cu laser este printre cele mai eficiente și dorite de clientele salonului. Și, după cum ne spun specialiștii de la Emily Beauty, până în prezent este considerată numărul unu în materie de înlăturare a părului.
Ala Ciobanu, cosmetolog și administratoarea Emily Beauty, ne oferă câteva sfaturi prețioase pentru această procedură:
• Înainte de epilare, lungimea firelor de păr trebuie să fie de 1 mm. În timpul efectuării acesteia, specialistul aplică un anumit gel pe piele, apoi tratează zona respective cu blițurile rapide ale laserului.
• Veți simți doar o ușoară furnicătură. După două săptămâni de la procedură, părul din zona respectivă va începe să cadă.
• Eficiența este de 100%. Blițul fascicolului de laser acționeazălocal la foliculul de păr, fără ca țesuturile să fie afectate.
• Nu mai apelați la lame, spume de ras ori alte metode de înlăturare a părului.

Este un echipament pentru epilare definitivă laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a acestui aparat pentru epilare definitivă laser cu diode 808 nm (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numită SHR (Super Hair Removal).
 •  Tehnologie nouă, mai multă putere, fară durere;
 •  Triplu sistem de răcire;
•  Ședințe de tratament mai scurte și mai puține.

TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapidă metodă de epilare definitivă cu laser.
LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic ce generează un fascicul coerent de lumină. Fasciculele laser au mai multe proprietăți care le diferențiază de lumina incoerentă produsă de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsată):
• monocromaticitate – un spectru foarte îngust de lungimi de undă;
• direcționalitate – proprietatea de a se propaga pe distanțe mari cu o divergență foarte mică și, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie îngustă;
• intensitate – unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folosiți la tăierea metalelor.
Cum funcționează?
Pulsarea lungă încălzește foliculul, fără a provoca arsuri la nivelul pielii. În același timp, către folicul sunt trimise impulsuri scurte, suficient de calde pentru a provoca deteriorarea foliculului pilos și țesuturile ce pot provoca creșterea acestuia, însă fără a afecta epiderma. Această tehnologie superioară, cu sistem dublu de răcire, este ideală indiferent de tipul de păr sau piele.
Triplu sistem de răcire
Compresor răcire SUA: răcire pe aer + răcire pe apă + placa de safir pentru răcire la contact + răcire pe semi-conductori.
Thermo Electric Cooling:
TEC este o tehnologie care asigură răcirea echipamentului chiar și în cazul folosirii îndelungate. Este un echipament foarte performant, ce poate fi utilizat continuu, până la 24 de ore.

Adresa: str. M. Kogălniceanu, 68/1, Chișinău
Instagram: salonemilybeauty
Facebook: Emily Beauty

Abonează-te la articolele

Vip Magazin