Jennifer Aniston: un nou pictorial și mărturisi emoționante despre încercările de a deveni mamă

„Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am încercat de toate” – aceasta este declarația actriței, care va pune capăt tuturor speculațiilor potrivit cărora Jennifer Aniston nu vrea să devină mamă. Deși este alegerea fiecăruia, actrița a suferit mult din cauza judecății celor din jur. Mulți ani, Aniston dădea de înțeles că nu își dorește copii, dar adevărul era unul dureros.

„Am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă pentru mine. Ani și ani de speculații. A fost foarte greu. Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate. Aș fi făcut orice ca cineva să îmi spună să îmi îngheț ovocitele”, a declarat Jennifer Aniston în ultimul său interviu oferit revistei Allure.

Actrița a vorbit și despre despărțirea de Brad Pitt și zvonurile precum că ar fi divorțat pentru că a ales cariera în locul unui copil.

„Erau niște minciuni absolute”, a spus Aniston, care a declarat că a fost portretizată ca fiind o persoană „egoistă”, căreia „i-a păsat doar de carieră.”

Actrița a mai adăugat că deja s-a împăcat cu ideea că nu va mai fi mamă.

„Am pierdut acest tren. Dar chiar mă simt eliberată acum fiindcă nu mai există întrebarea: „Pot?” Nu mai trebuie să mă mai gândesc la asta.”

jennifer aniston

Jennifer a mai adăugat că traversează cea mai bună perioadă din viața ei, și că acum se simte mai bine în pielea sa, decât atunci când avea 20, 30 sau 40 de ani.

Foto: allure.com

Abonează-te la articolele

Vip Magazin