COVER STORY| CLEOPATRA STRATAN: „Mi-e leagăn primăvara”

CLEOPATRA STRATAN

Interpretă

AVÂND ÎN VEDERE CĂ MI-AM ÎNCEPUT CARIERA DE LA TREI ANI, TOTUL A PORNIT DE LA TATĂL MEU, care mi-a descoperit talentul, iar fără el nu aș fi ajuns unde sunt acum. El este un capitol cheie în povestea mea.

PĂSTRĂM ÎN ARHIVA FAMILIEI REVISTA VIP MAGAZIN CU TATA ȘI EU MICĂ PE COPERTĂ. Eu m-am schimbat mult, tata e la fel ca acum 20 de ani. A oprit timpul în loc. Mi se pare că pe zi ce trece mai mult întinerește.

DE LA 18 ANI, SIMT CĂ SUNT O FEMEIE MATURĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. Sunt în creștere și foarte conștientă că am loc toată viața să învăț, dar am luat decizii foarte importante la vârsta asta și m-a responsabilizat foarte mult!

DIN FERICIRE NU A TREBUIT SĂ ÎMI ASUM RISCURI MARI, DAR AM LUAT DECIZII IMPORTANTE care mi-au schimbat viața. Nu le-am luat cu risc, ci pur și simplu pentru că am simțit astfel.

AM ALES SĂ AM RĂBDARE. Este atât de importantă în orice situație, dar mai ales când intuiția îți spune să o ai.

LUPT DE OBICEI PENTRU CE CRED CĂ ÎMI APARȚINE SAU PENTRU CE ȘTIU CĂ POT OBȚINE! Am o ambiție extraordinară când simt că trebuie să fac ceva.

UN PRIETEN ADEVĂRAT PENTRU MINE ESTE CEL CARE E LÂNGĂ MINE ÎN ORICE SITUAȚIE ȘI CARE MĂ FACE SĂ ZÂMBESC ATUNCI CÂND AM O ZI GREA. Sunt multe calități pe care le apreciez la un prieten, de aceea am foarte puțin prieteni adevărați, dar îi iubesc mult și îi țin foarte aproape!

ÎMI ECHILIBREZ VIAȚA PERSONALĂ CU CEA PROFESIONALĂ DINTOTDEAUNA, AȘA CĂ MĂ PRICEP LA ASTA! Partea bună este că în afară de faptul că oricum viața noastră personală e destul de expusă, eu și Edward suntem din același domeniu.

EU ȘI VIP MAGAZIN AM PUTEA FI COLEGI DE BANCĂ PENTRU CĂ SUNTEM DE ACEEAȘI VÂRSTĂ și asta ne-a creat o legătură foarte specială!

Cleopatra…

Ce înseamnă pentru tine succesul? Te simți o femeie împlinită?

Succesul pentru mine e atunci când publicul îmi apreciază munca. Și da, sunt o femeie împlinită!

Ce loc din lume consideri că este cel mai frumos și de ce?

Am văzut multe locuri frumoase, însă pentru mine Parisul are un farmec special! Ador vibe-ul, moda, muzica, dulciurile, locurile și arhitectura de acolo!

Ce crezi că este cel mai important în călătoria de autocunoaștere și dezvoltare personală?

Să învățăm din greșeli și să vrem să fim cea mai bună versiune a noastră.

Ce te face să iubești necondiționat și nemărginit?

Nu știu dacă e ceva anume, dar cred că iubesc din toată inima pentru că sunt o persoană foarte emotivă și sentimentală, iar iubirea necondiționată pe care o ofer vine la pachet.

Cum ești când iubești?

Sunt luminoasă și fericită! Este cel mai frumos sentiment!

Ce ai vrea să cunoască, să țină minte lumea despre tine?

Aș vrea ca lumea să mă țină minte exact așa cum sunt!

Dacă ar fi să scrii o carte despre viața ta, care ar fi titlul și care ar fi mesajul principal pentru cititori? Altfel spus… oferă un titlu Poveștii tale de copertă.

Nu m-am gândit la asta niciodată, dar probabil mi-aș numi povestea „Mi-e leagăn primăvara”.Reprezintă perioada în care sunt cele mai multe schimbări, exact așa cum e și în viață.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin