Află cine este tânăra dezgolită frumos din noua ediție a revistei „VIP magazin”

În ediția din aprilie a revistei „VIP magazin” vei descoperi șapte clipe ale primăverii într-un pictorial fierbinte și de excepție, protagonista căruia este modelul Victoria Rabaca.

Am eliminat 10 şi au rămas 7, că doar nu lecturăm romanul lui Iulian Semionov, şi nici Victoria nu seamănă cu actorul Vyacheslav Tikhonov, care a jucat rolul lui Max Otto von Stierlitz în serialul cu acelaşi nume. Şi nici spionaj nu face… Dacă ar fi făcut, i-am fi zis Mata Hari. Dar nu face. Şi bine face că nu face, că ar fi păcat s-o pierdem…

victoria-vonlupu-3Iar tot ceea ce face e bine şi frumos, cu destul sex-appeal, că e vorba de modelling, domeniu în care deja s-a afirmat, că ar fi vorba de proiectele de afaceri pe care le are în plan, dar despre care va vorbi atunci când le va realiza – are studii în economie şi e păcat să nu le folosească.

Iar dacă tot e primăvară, am considerat de cuviinţă să mai aruncăm din vestimentaţie şi să permitem pielii să răsufle şi să transpire. Pielea Victoriei să răsufle proaspăt, iar pielea cititorului să transpire de la opera în 7 volume expusă spre vizionare, în care avem ocazia să-i cunoaştem atât exteriorul, cât şi interiorul. Adică, echilibrul.

 

*Articolul integral îl poți găsi în noul număr „VIP magazin”*

 

Text: Marcel Toma

Foto: Artur von Lupu

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin