Află cum poți înlăturara problemele de ordin estetic

READY to FEEL Beautiful este un centru de cosmetologie dotat cu aparate de ultimă generaţie. Acesta prestează servicii precum: fotoepilare, îndepărtarea petelor pigmentare, înlăturarea leziunilor vasculare, tratament cu dispozitivul laser Pixel 2940 (anti-age), tratarea acneii, botox fără injectare, peelinguri, aplicarea măștilor hidratante, efectuarea masajului facial.

• O procedură durează de la 30 de minute până la două ore, în funcţie de tipul acesteia. Dacă a fost efectuată toată cura recomandată de specialist și au fost respectate toate indicaţiile, atunci rezultatele procedurilor se menţin până la un an.dsc_2910_opt

• Specialiștii de la READY to FEEL Beautiful au grijă să ofere clientelor cele mai noi tendinţe în materie de cosmetologie cu ajutorul aparatelor de ultimă generaţie, ce menţin frumuseţea și tinereţea fără a recurge la operaţiile plastice, injectări sau alte proceduri invazive.

dsc_2979_optDeclaraţia specialistului:

Eugenia Lopanciuc: Vă ofer îngrijiri profesionale făcute cu drag. Mă bucură faptul să-mi văd clienţii fericiţi și satisfăcuţi. Garantez rezultate fabuloase obţinute fără durere și durabile pe parcursul mai multor luni.

Adresa: 

Str. Decebal 4

Tel: +373 (78) 739 999

Text: Virginia Braga. Foto: Tina Purcel

Abonează-te la articolele

Vip Magazin