After 1 year of Covid în finanțe. Află ce schimbări s-au produs în domeniul bancar

Știm cu toții că anul 2020 a luat o întorsătură de la o extremă la alta. A fost un an dificil financiar, iar cei care sunt din acest domeniu, au avut de suferit tare mult. Au fost situații în care trebuiau luate decizii spontane dar corecte și strategice. 

Președintele comitetului de conducere MAIB – Giorgi Shagidze zice că anul 2020 a fost cel mai imprevizibil an din ultima perioadă și unul plin de provocări.Anul în care cuvântul cheie a fost și rămâne sănătate, respectiv, 2020 ne-a mobilizat și mai mult în digitalizare, oferind comoditate serviciilor bancare de la distanță. Totodată, 2020 ne-a demonstrat o dată în plus că putem fi victorioși doar uniți, doar prin responsabilitate socială, păsându-ne de clienți.” 

Însă, președintele comitetului de conducere MOLDINDCONBANK – Nikolay Borissov, este de părere că acest an a fost cel al oportunităților. S-au reconfirmat că sunt o bancă aproape de oameni, cu servicii inovative și de calitate, apreciate de parteneri și de clienți.
Noi am reușit să ne consolidăm poziția pe piață, să majorăm activele, volumul depozitelor, portofoliul de credite, dar și să îmbunătățim calitatea acestuia. Astfel, aceste rezultate sunt apreciate de clienții noștri care beneficiază de servicii care să le ușureze viața și activitatea, le economisesc banii și timpul. 

Moldindconbank deține la moment cea mai mare subdiviziune din țară, ceea ce înseamnă că sunt mai aproape de oameni și de nevoile lor.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin