Alessiah a adus un „Summer Feeling” la petrecerea Top Sexy Femei (Foto)

Surpriza serii din cadrul petrecerii Top Sexy Femei a venit tocmai de la București. Alessiah ne-a bucurat cu prezența sa încântătoare. Interpreta ne-a cântat ultima sa melodie: „Summer Feeling”. Single-ul este lansat în colaborare cu Universal Music România.

Piesa este scrisă și produsă de o echipă de compozitori norvegieni, Anders Nilsen (producător premiat cu discul de platină, care a lucrat cu R3HAB, Timmy Trumpet, Matoma, W&W), Iselin Solheim (vocea din spatele single-urilor lui Alan Walker „Faded” & „Sing Me To Sleep”).

„Summer Feeling” este un cântec în care toată lumea se poate regăsi. Prima dată când am auzit-o am fost pe plajă cu prietena mea cea mai bună, s-a potrivit perfect și mi-a dat această senzație de vară. A fost nevoie de 3 țări pentru a obține această piesă, pe care am înregistrat-o în Norvegia cu Iselin Solheim, Anders Nilson și André Jensen, iar vibe-ul din studio a fost altceva”, a mărturisit artista.

Videoclipul oficial este filmat în Spania, într-una dintre cele mai emblematice locații din lume – La Muralla Roja – de o echipă din România. 

Pentru gala Top Sexy, Alessiah a ales o ținută spectaculoasă: o rochie roz cu o trenă impresionantă. Creația fiind semnată de brandul autohton Morphine.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. 

Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile „Hurricane”, „Waiting For”, „Love Me” și „I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși.

Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 14 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, „Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P.

În 2022, Alessiah a lansat două piese: „Nostalgia” și o colaborare cu DJ-ul croat Arien – „All Night”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin