Alexandru Bordea | Top Consultanți în afaceri

Fișier

NUME, PRENUME: ALEXANDRU BORDEA
FUNCȚIA: BUSINESS CONSULTANT, FONDATOR BRIDGE
DE CÂȚI ANI SUNTEȚI ÎN COMPANIE: DE 7 ANI

Cel mai răsunător proiect din portofoliul companiei Toate și fiecare în felul său. Am livrat peste 2.000 de consultații individuale pentru afaceri de la zero până la milioane de lei rulaj.

În ce domeniu consiliați clienții și care sunt serviciile exclusive pe care le oferiți doar dvs.? Împachetarea afacerii, de la nume, brand book, site, CRM, instrumente de marketing, scenarii de vânzări, până la mentoratul personal al proprietarilor.

Ce solicită astăzi clienții? Ce fel de soluții? Crearea identității afacerii, instrumentelor pentru prezența activă pe online și promovarea cu rezultat. De asemenea, consultanța în organizarea proceselor și optimizarea resurselor.

Care este cel mai solicitat produs pe care îl puteți oferi? Crearea site-urilor, CRM, instrumente de marketing și vânzări.

Ca și costuri? O consultanță de afaceri poate fi considerată un lux pentru un start-up, de exemplu? E o necesitate indispensabilă. Iar ultimii doi ani au demostrat asta prin interesul sporit.

Prognozele companiei pentru domeniul antreprenoriatului în 2021. Trecerea de la afaceri construite pe numele proprietarului și recomandări, spre afaceri consolidate pe sisteme, cu implementare de instrumente și conducerea în baza cifrelor și a statisticilor.

Mulți spun că 2020 nu a fost atât de rău precum părea. Cum a fost, de fapt, pentru afacerile locale și străine în MD? 2020 a fost chiar foarte bun pentru multe domenii ca cele din construcție, reparație, mobilă, turism intern, frumusețe, vânzări online și livrări. A fost bun și pentru cei care au început adaptarea la noile condiții din startul pandemiei și nu au așteptat să vadă ce va fi.

Un tablou-rezumat al domeniului antreprenoriatului în 2020. Incertitudine. Frică. Luptă. Speranță. Prognozele companiei pentru anul 2021 în domeniul afacerilor din țară. Tot mai multă implicare în crearea și implementarea instrumentelor pentru antreprenori, care să le ușureze munca și să eficientizeze procesele.

Lecții must know de către afaceriștii noștri, de după pandemie. Online nu mai este o opțiune. Lumea s-a restartat după pandemie. Afacerile sunt obligate să se reinventeze. Fără controlul cifrelor la nivel de marketing, vânzări și eficiență, dacă nu vei pierde lupta cu concurenții, o vei pierde cu sine.

Recomandați creditele în afaceri în această perioadă? Fără ele multe afaceri nu au sorți de izbândă. Dar trebuie înțeles clar scopul creditului și capacitatea de plată.

Cât de mult contează impulsul, rapiditatea de a lua o decizie și cât înseamnă planificarea? Viteza de luare a unei decizii definește un antreprenor de succes. Planificarea astăzi se face în mișcare. Nu mai avem timpul separat pentru a planifica, gândi și apoi a acționa. Lucrurile și contextul se schimbă prea repede. Acționează acum! E decizia direct rect poporțională cu capacitatea afacerii de a se adapta la aceste noi condiții. Este important să conștientizezi la timp că orice problemă poate fi și oportunitate pentru afacerea ta.

PENTRU A CITI INTERVIUL INTEGRAL, ACCESEAZĂ SECȚIUNEA SHOP ȘI COMANDĂ EDIȚIA APRILIE-MAI 2021.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin