Alexandru Smîntînă – Business | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Director General Vivodent;
Data și locul nașterii: 22.01.1961, s. Prepelița, jud. Bălți – Sângerei
Studii: Colegiul medical, or. Bălți; Cursuri de business și administrare
Coordonare: Svetlana Tataru
Foto: Arhiva personală

Fără numele lui, domeniul stomatologic din Republica Moldova ar fi pustiu. Alexandru Smîntînă a dedicat peste 30 de ani celor care și-au dorit o schimbare spre bine în viețile lor. I-a ascultat pe fiecare și a implementat în practică tot ce e mai nou, performant și util, chiar și celui mai pretențios pacient, iar astăzi se poate bucura doar de aprecieri frumoase. Dovada este și anul care a trecut. În pofida pandemiei, clienții fideli au găsit la VIVODENT aceleași servicii de calitate, un nivel înalt de profesionalism și, bineînțeles, siguranță în tot ce li se oferă din momentul în care pășesc pragul centrului stomatologic.

CONSIDER CĂ FAMILIA ȘI ECHIPA care am creat-o sunt cele mai mari realizări din viața mea.

MENȚINEREA CALITĂȚII, profesionalismul, obiectivele bine stabilite, perseverența, creativitatea, abordarea individuală, echipamentele de ultimă generație. Și lista poate continua atunci când cineva va încerca să descrie VIVODENT-ul!

UNUL DINTRE CELE MAI MARI SUCCESE ale anului trecut e faptul că am reușit să-mi mențin afacerea pe perioada pandemiei, în situația când statul nu a oferit niciun sprijin real sectorului în care activăm. Am fost impus să modific semnificativ modul de a o gestiona și să găsesc noi strategii pentru o păstra.

33 DE ANI. E timpul pe care l-am dedicat domeniului stomatologic din Republica Moldova. Pandemia ne-a schimbat total percepția vieții și relațiile cu oamenii. Am început să le privesc într-un alt mod și să apreciez multe lucruri pe care anterior le ignoram sau le atrăgeam mai puțină atenție.

ȘI ȘTIȚI DE CE SE TEM acum oamenii de succes de la noi? De consecințele infectării cu Covid-19, care îi pot ruina în toate sensurile cuvântului.

EXISTĂ OAMENI care pur și simplu mă fascinează prin felul lor de a fi. Sunt impresionat de cei care sunt mereu bine dispuși. Oare cum le reușește?

SOARTA M-A INFLUENȚAT să devin ceea ce sunt astăzi.

SE SPUNE CĂ BANII NU ADUC FERICIRE, dar dacă totuși aș găsi sau câștiga întâmplător o sumă impunătoare, nu aș ezita să o ofer celor nevoiași.

A TRECUT MULT TIMP DE ATUNCI, dar recunosc, mi-a fost greu să iau decizia de a urma serviciul militar.

2020 A FOST UN AN DIFICIL, plin de provocări, dar și de realizări frumoase.

VISEZ SĂ VINĂ ZIUA CÂND NU VA EXISTA Covid-19, să fie din nou viață fără pandemie, iar eu să mă văd făcând un tur cu bicicleta alături de nepoțeii mei.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin