Alina Andriuță – Comunicare | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Business consultant, trainer, antreprenor.
Data și locul nașterii: 04.08.1984, r-nul. Sângerei
Studii: Toată viața
Distincții: Premiul Național de Stat, 2020
Coordonare: Iuliana Mămăligă
Foto: Natalia Miterev

Alina Andriuță e numele tot mai des pronunțat de oamenii de afaceri de la noi, de oamenii de afaceri de peste Prut, dar și cei care vor să se numească oameni de afaceri. Și i-a reușit această performanță și în anul 2020. Următoarele cifre dovedesc faptul enunțat mai sus:

  • peste 16000 de ore de public speaking;
  • peste 400 de directori instruiți în programe de curs;
  • peste 200 de proiecte realizate în țară;
  • peste 15 proiecte realizate în afara țării;
  • peste 150 de sisteme CRM instalate;
  • un curs internațional, lansat pe „Uprizers”.

NUMELE MEU ESTE ALINA ANDRIUȚĂNu voi rata vreo oportunitate: din ce am, cu ce am, în cel mai bun mod.

REUȘITELE MELE – să le definească urmașii mei. Eu sunt prea tânără pentru asta.

CEA MAI IMPORTANTĂ REALIZARE A ANULUI 2020 este comutarea din offline pe online, inclusiv înregistrarea, arhivarea și lansarea cursului „Construcția Departamentului de Vânzări”, înregistrarea cursului de Vânzări și sisteme pe platforma „Uprizers”. De asemenea, o altă realizare importantă este și „internaționalizarea” serviciilor prestate prin cei zece clienți deserviți în România, prin contracte de lungă durată și, în final, cu rezultate foarte bune.

CRUCEA OMULUI DE SUCCES ESTE TEAMA DE-AL PIERDE. Este valabil atât pentru cei din Republica Moldova, cât și pentru cei din orice stat al lumii. Eu nu am ales o carieră. Am optat să muncesc asupra abilităților, competențelor, să aduc cel mai bun rezultat posibil. În consecință, această cale s-a distilat din totalitatea altor drumuri.

PANDEMIA A FOST UN DAR ȘI O PALMĂ, DACĂ VREȚI. Coronacriza a fost un motiv pentru a progresa. Am obținut contextul, am luat atitudine și „Voilà” – acum sunt pe on line cu cursul „Construcția Departamentului de Vânzări”. Un efort colosal, dar a meritat.

OMUL CARE MĂ INSPIRĂ… Ar fi greșit să spun că există doar unul. Sunt mulți. De fapt, pur și simplu ador oamenii care își fac jobul peste nivel și lasă în urmă suflete mai bune, profesional și personal. Ei dau aripi.

DE LA ȘASE DIMINEAȚA până la zece seara, cât trăiesc, tot timpul este o pasiune. Fie că iubesc, fie că instruiesc, fie că ofer consultanță, acolo, unde trăiesc și cum trăiesc este pasiunea mea. Se împletește, printre altele, și zâmbet, și ură ecologică, și frustrare, dar toate din pasiune.

DACĂ AȘ CÂȘTIGA DUMINICĂ UN MILION DE EURO, aș investi într-o soluție de life long learning, EduTech, parcă mă excită și MEDTECH.

CEA MAI PROVOCATOARE DECIZIE a fost să las un loc de muncă cu un salariu lunar de peste 50.000 de lei pentru un venit din antreprenoriat de 100 de euro. Atât câștigam în momentul de început al „Angry Business”.

CRED ÎN FAPTUL CĂ ALĂTURI DE OAMENII CU CARE MUNCESC, inclusiv clienții mei au rezultate frumoase. Nu mă bazez pe simțuri, prefer să citesc cifrele. Excelența se obține la intersecții, din experiența din teren. Cred că oamenii cu care lucrez, inclusiv clienții mei, obțin rezultate frumoase. Ei muncesc la fel de mult ca și mine, cel puțin când le sunt alături.

AȘ DECLARA O ZI  în care toată lumea trebuie să se iubească. Faceți dragoste!

CEL MAI FRUMOS COMPLIMENT MI L-A ZIS SOȚUL MEU, prin mesajul unui cântec: „Ты о*уительна”. E interpretat de Ленинград. 

DE LA 2021  am o singură așteptare: să pot călători mai mult. Atât.  

Abonează-te la articolele

Vip Magazin